Ekspert hoiatab: ära seda avalikus tualetis kunagi puuduta!

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Avalikus tualetis käimine on paljude jaoks väga vastumeelne tegevus, kuid alati pole selles küsimuses valikut. Kui loodus kutsub, tuleb sellele vastata. Loe alt, mis avalikus tualetis kõige räpasem asi, mille puudutamist tuleks igal juhul vältida.

Hea õnne korral võib avalik tualett olla säravalt puhas, kuid halva õnne korral üritad oma häda võimalikult kiirelt korda ajada ja sealt tuhatnelja põgeneda.

Paljud meist arvavad, et tualettpott on kõige päpasem koht, kust bakterid sind ründavad. Siiski on aga tõestatud, et mitte potil istumisega ei kleepu sinu külge palju baktereid, vaid pisikud tulevad hoopis teisest kohast. Kas oskad pakkuda, mis on halvim asi, mida vannitoas puudutada?

Vastuseks on ukselingid, segistid ja tualettpoti loputusnupp. Neid puudutatakse pidevalt määrdunud kätega. Asjatundja soovitab neid kohti alati puudutada pigem ainult tualettpaberi või salvrätikuga, soovitab Best Life.

Kui alati sellist võimalust ei ole, tasub ukse avamiseks lingile vajutada näiteks küünarnukiga. Kõige tähtsam on mitte puudutada käepidemeid paljaste kätega. Kui aga seda kuidagi vältida ei saa, desinfitseeri käed kohe!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles