Ukrainlased: astuge vastu Venemaa agressioonile ja ärge uskuge propagandat

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

24. veebruaril kell 3.40 alustas Venemaa raketirünnakuid Kiievile, Harkivile, Odessale ja mitmele piirkondlikule keskusele ning alustas maismaa- ja mereväeoperatsiooni Odessa ja Hersoni lähedal. Kogu Ukrainas on palju Vene vägede dessante ning Ukraina armee peab praegu ägedaid lahinguid kogu rinde ulatuses.

Venemaale alistumise vältimiseks kutsub Ukraina kõiki rahvusvahelisi kogukondi, ettevõtteid, valitsusasutusi ja poliitikuid Kremli agressioonile vastu seisma ning toetama demokraatlikku ja rahumeelset Ukrainat, kes pole kunagi alustanud sõjalisi operatsioone suveräänsete riikide vastu.

Tänapäeval ei sõltu rahu maailmas mitte ainult Ukraina sõjaväest, vaid ka kõigi teiste demokraatlike maakondade tegevusest. On aeg valida, kas Venemaa algatatud 21. sajandi õudseim sõda peatub ja kõik tsiviliseeritud riigid saavad jätkata oma demokraatlikku teed.

Ärge uskuge Kremli propagandat ega muid Venemaa allikaid, kuna nad manipuleerivad oma kodanikke ja kogu maailma, surudes peale «natsi-Ukraina» kuvandit. Nad püüavad kõigile kinnitada, et okupatsioon on Ukraina vene rahva jaoks abižest – see on absoluutne vale.

President Putin on näidanud oma tõelist palet, kuulutades sõja rahumeelse Ukraina ja selle rahva vastu. See on kogu Euroopale kuulutatud sõda!

Lugege teavet ainult usaldusväärsetest allikatest:

https://english.nv.ua/

https://kyivindependent.com/

https://uifuture.org/en/news/

Toetage Ukrainat, annetades ametlikule heategevusfondile:

https://redcross.org.ua/donate/

Allikas: Havas Ukraina

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles