Mõjuv põhjus vahetada oma nigel töökoht unistuste elustiili vastu

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee reporter-toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Kas unistad töötamisest kodus diivanil või hoopis varbad liivas palmi all? Praegune töökoht on muutunud rutiiniks ja igatsed tugevamat pärituult? Sel juhul on nutikas juurde õppida oskuseid, mis annavad võimaluse avada hulga uusi uksi. 

Pandeemia on tööturu kaalukausse tugevalt kõigutanud. Jaekaubanduse asemel võidutseb üha enam e-kaubandus, mis pakub suuri võimalusi ja tarutäie vabu töökohti. Käes on jälle defitsiidiaeg, aga suhkru asemel on puudus digioskustega turundajatest. Tuhande võimaluse maailm.

Tühi kõht marsisammu ei astu ja kaldal ujuma ei õpita. Tasub valida koolitus, millel on teooriale lisaks kinnistav praktika. Sa ju tahad oma sotsiaalmeediat värske ja teadliku pilguga vaadata, anda hinnangut kas ja kui kasutajasõbralik on sinu koduleht või märgata oma tugevaid ja nõrku külgi?

Digiturundus on nii mitmekülgne ja mahukas, et arglikemas tekib tilluke hirm: "Kas ma saan sellega hakkama? Aga kui ma veel ei tea, mis on külm või soe publik?" Põhjust muretsemiseks ei ole. Head koolitajad õpetavad enda oskustele adekvaatseid hinnanguid andma ja selle põhjal konarusi lihvima. Kui saab selgeks, kuidas konkurentidel selg prügiseks saada ja ennast pjedestaalile sättida, ongi aeg hakata reaalset tulu teenima. 

Turunduse koolitajaid on Eestis palju, aga valiku tegemisel tasuks olla hoolikas ja kriitiline. Tasub võrrelda erinevaid pakkumisi, valida lektoriteks parimad praktikud ja mõelda, kui palju aega lisa- või ümberõppeks panustada soovid. 

Most Ärikool pakub veebis tasuta võimalust 4-päevasel turundusmaratonil osalemiseks, mis annab tempoka ja sisuka ülevaate digiturunduse pöörasest karussellist. Teiste spetsialistide hulgas jagab oma nippe näiteks tekstikirjutamise võlur, kes õpetab löövaid tekste koostama ka need, kelle jaoks kirjutamine seni väga ladusalt pole läinud. Läbi võetakse kõik digiturunduse olulised teemad ja kinnistatakse uued teadmised. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles