Kiire nipp, kuidas kodus soovimatutest näokarvadest lahti saada

Triin Sepp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Foto: Pexels

Kuigi kõiksugused kehakarvad on täiesti loomulikud, soovivad paljud inimesed neid esteetilistel põhjustel või isikliku eelistuse tõttu siiski eemaldada. Ent salongis käimine ning ka koduseks karvaeemalduseks mõeldud toodete ostmine muutub lõpuks vägagi kulukaks.

Kirti Tewani nimeline naisterahvas jagas TikTokis aga väga head nippi, kuidas kõigest niidirulliga vähemalt ühtedele karvadele 1-0 ära teha. Nimelt soovitab naine neile, kelle ülahuult katavad õrnad tumedamad karvakesed, mis omanikku häirivad, järgmist üsna lihtsat meetodit. Selle koduse nipi abil saad edukalt järgi teha salongides pakutavat niiditehnikat (ingl. threading), mille abil tavaliselt eemaldatakse kulmukarvu.

Alustuseks võta niidirullist umbes 30-sentimeetri pikkune jupp ning seo selle otsad omavahel tugevasti kokku. Ta soovitab kasutada valget niiti, sest nii on tumedamat tooni karvakesi paremini näha. Seejärel tekita nimetissõrme ning pöidlaga hoides niidijupist ring. Keera niidile peale mõned keerud, harjuda keerdude abil tekkinud aasade kokku-lahku liigutamist ning oledki valmis!

Aseta niit tülikatele karvadele võimalikult lähedale ning «sõida» neist lihtsalt üle! Edasi-tagasi meetod tõmbab karvakesed niidikeerdude vahele ning nahast välja. Sina oled säästnud raha ja aega, mis muidu oleksid kulunud salongiteenuse, vaharibade või pinsettidega toimetamise peale.

@kirtitewani Tips and tricks you want to share! #threading #benefitsofselfcare #threadingtutorial #selfcarecheck #holistictips #newyorkholistic #kalyaveda #tipsand ♬ original sound - Kirti Tewani
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles