USALDA, AGA KONTROLLI ⟩ Heiki Valneril juhtus poes lustakas aps: räägitakse, et purgisuppide riiulid on väga romantilised

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee reporter-toimetaja
Copy
Loomakaitsja Heiki Valner
Loomakaitsja Heiki Valner Foto: Sander Ilvest / Postimees/Scanpix

Loomakaitsja Heiki Valneril juhtus sõbrapäeval kaubanduskeskuses lustakas lugu. 

Heiki rääkis, kuidas käis Järve keskuses ja lemmikloomapoest välja astudes nägi eksnaist mööda kõndimas. Võtsin talle järele. Tasa-tasa, panin selja tagant käed ümber, surusin suu talle kõrva äärde ja sosistasin: «Neiu, mida te arvate ühest sõbrapäeva kähkukast riiulite vahel? Räägitakse, et purgisupi osakond on väga romantiline.»

Oh sa raks, järgnevaid efekte ja sündmuste jada ei osanud Valner ette kujutadagi. Naine tardus soolasambaks, siis ehmus, hüppas eemale kui püssikuul ja keeras ringi. 

«Appikene – see ei olnudki minu naiska, kuigi sarnasus oli vägagi märgatav. Vabandasin ette-taha, seletasin loo ära ja saime kõvasti naerda. Suurt tüli sellest õnneks ei tõusnud.»

Peale naermise lõppu helistas Valner eksile, et äsjane vahejuhtum edasi anda, naine oli teisel pool toru vaat et nördinud: «Issand, kui kahju, et see mina polnud!»  

«Leppisime eksnaisega kokku, et edaspidi hakkame hommikuti teineteisele ette kandma, millist poodi on plaanis külastada ja siis teeskleme üllatust,» muigab Heiki lõpuks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles