Reporter sai Pekingis abi Jelena Välbelt: see on mu kõige armsam lugu siin olümpial

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee reporter-toimetaja
Copy
Venemaa suusaliidu president Jelena Välbe
Venemaa suusaliidu president Jelena Välbe Foto: Mihkel Maripuu/ Postimees/ Scanpix

Sport-Expressi reporter Vladimir Ivanov räägib heldimusega, kuidas Venemaa suusaliidu president Jelena Välbe ulatas talle Pekingi olümpiamängudel abikäe.

Ivanov kirjeldas oma hiljutist intervjuud Välbega. Ühel hetkel oli jutt läinud toidule. Jelena rääkis, kuidas tema energiapakett toetub tugevalt hommikusele pudrule. Reporter kurtis, et mõistab, hiina toit ei ole tema lemmik, vähemalt mitte see, mida ta seni olümpiakülas söönud on. Mees igatseb putru, sest kaasasolnud helbevaru on juba otsas. 

Ajakirjanik ja suusalegend läksid sel korral kumbki oma teed, kuid järgmise päeva pealelõunal kuulis Ivanov kedagi oma nime hüüdvat. Ta keeras ringi ja nägi Jelena Välbet, kes viskas talle naeratades suure paki pudruhelbeid ja lausus: «Sellega peaksid olümpia lõpuni välja tulema.» 

Vene reporter oli rõõmust šokis: «Jelenal on tõeliselt lahke hing ja suur süda. Tal oli mu igatsus meeles ja kandis täna pool päeva pudrupakki kaasas, et see mulle sobival hetkel üle anda... Kõige armsam žest, mida siin olümpial näinud olen.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles