ARGADELE EI SOOVITA ⟩ Värv, mis röövib hetkega kogu tähelepanu

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
Helen Valk-Varavini mahlased erkroosad siidid. FOTO: Ruslan Varavin
Helen Valk-Varavini mahlased erkroosad siidid. FOTO: Ruslan Varavin Foto: Ruslan Varavin

Roosa ründab! Kevade juhtiv moetoon kuulutab bravuurikalt: tõsiduse aeg on täis! Tere tulemast Barbie-maailm, fuksiaküüned, pärlmutterhuuled ja häbematu uljus. Fukisaroosast saavad osa ka mehed.

Teeme selle moeteema kiirelt klaariks – maailma on haaranud ekstra roosa vaimustus ning teist tugevama laenguga tooni naljalt garderoobist ei leia. Erksat roosat kannavad rõõmuga nii naised kui mehed. Lugesite õigesti - meestel on roosa rõõmudele täpselt sama suur õigus kui õrnemal sool. Kuid pikka aega pole juletud seda selga panna. Miks? Fuksia kannab välja vaid inimene, kes on otsustanud särada (röövides tähelepanu kogu ruumist) ja kellel jätkub selleks nii julgust kui jõudu.

Kõik need jutud beibendusest, liigsest edevusest, ülemäärasest seksikusest ja sellest, et tõeline daam ja ammugi härra valib midagi tõsisemat ja tumedamat, on kartjate ja kadestajate jõuetu vigin. Võta fuksia ja tõmba oma elu täistuuridel käima. Kes veel kahtleb, lugegu läbi Eesti mõjuvõimsate moeloojate mõtted selle temperamentse tooni kohta.

Tiina Talumees: «Fuksia ei vabanda kellegi ees!»

Tanel Veenre: «Värv on energia ja fuksia on sellel skaalal kindlasti tipus...»

Roosa on väga võimas värv! Mida see teeb? FOTO:
Roosa on väga võimas värv! Mida see teeb? FOTO: Foto: Kollaaž Taavi Kristjuhan
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles