Piilu kaasmaalaste magamistuppa! Mis olid eelmise aasta popimad sekslelud?

Naine
Copy
Millised olid eestlaste seas kõige popimad sekslelud eelmisel aastal?
Millised olid eestlaste seas kõige popimad sekslelud eelmisel aastal? Foto: Photo by Dainis Graveris on SexualAlpha

Eesti suurim erootikakaubamaja Hot Lips avalikustas 2021. aasta kõige populaarsemad seksimänguasjad ning edetabelis on mitmeid üllatusi.

Hot Lipsi juhi Timo Majuri sõnul ostsid eestlased mullu rohkem seksimänguasju kui kunagi varem ajaloos. «Kui majandusel läheb hästi, siis on inimeste meeleolu parem, ollakse seksuaalselt aktiivsemad ja valmis rohkem katsetama. Viimase kahe aasta müük on selgelt ka koroonapiirangutega korrelatsioonis kasvanud – kui inimesed jäävad rohkem koju, siis tõuseb hüppeliselt seksimänguasjade müük,» ütles Majuri.

«Eestlaste eelistused on viimaste aastatega oluliselt muutunud – ollakse järjest vabameelsemad ning eelmise aasta edetabelisse jõudsid täiesti uued tooted. Esimesed kaks kohta võtsid kogu maailmas praegu revolutsiooni tegevad puutevabad kliitoristimulaatorid, mida näiteks Hot Lipsist osteti mullu 6000 tükki. Teine kasvav suund on eestlaste huvi BDSMi ehk natuke karmimate mängude vastu,» ütles Majuri ja lisas, et selgelt tõusev trend on ka paaridele koos kasutamiseks mõeldud vibraatorid.

«Suures plaanis on aastatega langenud pila- ja naljakauba osakaal. Esialgu tuldi erootikakaubamajja rohkem naljaga, aga nüüd soetatakse peamiselt ikkagi päriselt kasutamiseks mõeldud tooteid,» lisas Hot Lipsi juht. Mullu jõudsid esimest korda Eestis enimmüüdud toodete edetabelisse ka küllalt kallid täismõõdus seksinukud.

2021. aasta Hot Lipsi enimmüüdud tooted Eestis

  1. Satisfyer Pro 2 kliitoristimulaator
  2. Satisfyer 1 kliitoristimulaator
  3. 22-sentimeetrine dildo Fantasy
  4. Easyglide anaallibesti
  5. Kahe mootoriga vibraator paaridele
  6. Tundlikkust vähendav pihusti meestele
  7. 5,5-sentimeetrine Mini taskuvibraator naistele
  8. Kunstvagiina ja tagumik Aleska
  9. Satisfyer Men Classic masturbaator meestele
  10. Golden Doll täissuuruses seksinukk

1991. aastal asutatud Hot Lips on Eesti vanim ja suurim erootikakaubamaja, kus on saadaval üle 10 000 erineva toote.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles