ROMANTIKA ⟩ Hollywoodilik stseen Schnelli pargis: tundus, nagu nende jaoks aeg peatus

Naine
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kalamaja inimesi koondavas Facebooki grupis jagab üks naine filmilikku hetke, mille tunnistajaks ta Schnelli pargi tunnelis ühel hommikul oli. 

«Nägin täna väga ilusat hingede kohtumist Kalamaja-Vanalinna piiril: Schnelli pargi tunneli trepil kohtusid hommikul umbes 11 ajal kaks inimest, mees ja naine. Nad olid teineteisele ilmselt võhivõõrad, aga peatusid, jäid tummalt teineteisele otsa vaatama ja läksid siis kiirel sammul edasi. Ilmselt tööle,» kirjeldab autor teda lummanud hetke.

«Tumerohelises mantlis naine tuhises ruttaval sammul trepist üles, musta riietunud mees sealtsamast alla,» jätkab ta ning lisab, et mõlemad vaatasid korraks veel üle õla. «Naine seisis juba tänava tasapinnal, kuid meesterahvas oli veel trepil, poolel teel tunnelisse. Nende pilgud kohtusid hetkeks uuesti, nad oleksid nagu tahtnud midagi teineteisele öelda, aga vaikisid, ja seejärel liikusid nad oma teed eri suunas. Naine Vanalinna ja mees Kalamajja.»

Postituse autori sõnul oli see hommikune stseen nagu kaader filmist. «Nende kahe ümber sagis trepil palju inimesi, üles-alla, aga see lühike hetk, kui nad teineteist vaatasid, tundus, nagu nende jaoks aeg peatus selles kolmapäeva argihommikus. Olles tunnistajaks sellele imelisele hingede kohtumisele, hõljusin ka ise mingis fluidumis, olles sellest loost veel õhtulgi inspireeritud,» tunnistas ta.

Postituse lugejatel oli kirjeldatud olukorrale muidugi oma versioone. «Ilmselt kunagine üheöösuhe, vaadatakse 2 korda, et oli tema või ei olnud... Vist ikka ei olnud,» kirjutab üks. «Teine variant, et värsked eksid. Üks pettis teist, aga armastus ei sure...» pakkus teine. 

Mida sina arvad? Kas tegemist oli lihtsalt ilusa hetkega või on seal taga midagi enamat? 😏

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles