KURJAKUULUTAV ⟩ Varro Vooglaiul tuli plaan, mida meeleavalduste asemel teha võiks (4)

Naine
Copy
Varro Vooglaid
Varro Vooglaid Foto: Eero Vabamägi / Postimees / Scanpix

Sihtasutuse Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks (SAPTK) juhataja Varro Vooglaid tegi pühapäeval, 6. veebruaril, oma sotsiaalmeedias ettepaneku minna registreeritud meeleavalduste asemel sadade inimestega kaubanduskeskustesse. 

Varro Vooglaid viskas õhku mõtte, et 500-1000 inimest võiksid korraga minna kaubanduskeskustesse, võtta korraga eest maskid ning rahumeelselt kuid kindlameelselt keelduda lahkuda. 

«Tahaks näha, kuidas seda asja siis tehtaks, pannes sadadel inimestel käed raudu täiesti olematu kuriteo eest. Tahaks näha ka neid politseinikke, kümneid ja kümneid või sadu, kes on valmis seda häbiväärset operatsiooni ellu viima ja oma enda rahvast rõhuma. Kõigi nende politseinike nimed teeks muidugi avalikuks, kogu protsessi videosalvestused samuti. Trahve ära ei maksaks, vaidlustaks need kõik kohtus – ühise esindaja kaudu. Ja isegi, kui lõpuks kohtust õigust ei saaks (sest teatavasti kohtud mängivad valitsusega kokku), siis üldrahvaliku annetuste kogumise kampaania kaudu oleks lihtne kõik trahvid lõpuks ka ära maksta. Aktsiooni võiks korrata iga nädal.»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles