Jennifer Lopez hakkab taas abielluma

Naine
Copy
Marry Me, Jennifer Lopez
Marry Me, Jennifer Lopez Foto: Universal Pictures

Kirglik kaunitar Jennifer Lopez on leidnud uue armastuse. Väljavalituks osutub üllatuslikult üks täiesti mittekuulus blond paipoiss, kes niidab superstaari jalust oma kutsikasilmade, suuremat sorti ninaga ja siirusega. 

Jennifer Lopez on naine, kelle vaatamine ise on juba huvitav. Meenutagem, et just see naturaalselt kurvikas kaunitar pani 25 aastat tagasi valitseva kondise iluikooni kõikuma ning algas külluslike tagapalede vaimustus. Täna on see naine sama särav ja palju huvitavam vaatepilt kui tema tuhanded tehis-kurvidega järeltulijad.

Suhtemaailmas aga Lopezil kõik ülearu libedasti ei lähe ja sellele on inimlikus vaates sündantsoojendav kaasa elada. Värskes romantilises komöödias «Abiellume» (Marry Me) elab ta läbi suhtedraama avaliku tähelepanu all. Ja mängib loomulikult superstaar Kat Valdezi, mis peaks tal üsna loomulikult õnnestuma. Suurejoonelise showpulma plaan kukub kolinal kokku, kuna unelmate mees ei kavatsegi oma kallimale päriselt pühenduda, vaid petab teda südamerahus oma assistendiga. 

Marry Me, Jennifer Lopez. Film on hoogne ja kirgedest särisev kaleidoskoop romantikast, draamast, tantsust ja laulust.
Marry Me, Jennifer Lopez. Film on hoogne ja kirgedest särisev kaleidoskoop romantikast, draamast, tantsust ja laulust. Foto: Universal Pictures

Kuidas eksib kogu selle seebiooperi keskele aga teine peategelane Owen Wilson? See mees kuulub romantiliste komöödiate juurde nagu rusikas silmaauku. Selles loos astub ta areenile lahutatud matemaatikaõpetaja Charlie Gilberti rollis, kes sattub Kat Valdezi kontserdile üsna kogemata, tütar ja sõber lohistavad ta kaasa. 

Ja satub tunnistajaks tõelisele draamale. Naise maailm ja usk armastusse on äsja purustatud. Spontaanse mõtte ajel otsustab ta abielluda hoopis mehega, kellele ta pilk publiku hulgas pidama jäi. Järgneb tormiline, käänakuterohke ja lõbus seiklus, kus põrkuvad kaks täiesti erinevat maailma. Ja armastus suudab üllatada.

Marry Me, Jennifer Lopez ja Owen Wilson
Marry Me, Jennifer Lopez ja Owen Wilson Foto: Universal Pictures

Film pakub elurõõmsat vaheldust maailmas valitsevale tõsidusele ja soojendab romantikute südant. Stsenaariumi aluseks on Bobby Crosby graafiline romaan, nii saab seda isegi alanud aasta kõige romantilisemaks koomiksifilmiks nimetada.

Owen Wilson on täieslik südametesulataja, katsu sa teda vaadates mitte heldida.
Owen Wilson on täieslik südametesulataja, katsu sa teda vaadates mitte heldida. Foto: Universal Pictures

Sul on võimalus näha seda filmi meeleolukal kinoõhtul enne kõikit teisi. Postimees Naine ja Apollo Kino kustuvad sind Apollo naistekale neljapäeval, 10. veebruaril kell: 18.30

Apollo naistekas on kinoõhtu, kuhu on oodatud kõik, kes väärtustavad eksklusiivsust, head seltskonda ning vinget meelelahutust! Haarake kaasa oma parimad sõbrannad ja veetke koos auhinnaloosi ja hea filmi saatel üks meeldiv õhtupoolik! Pileti saad siit!

Postimees Naine ja Apollo Kino esitlevad: Apollo Naistekas. 10.02 kell: 18.30. Romantiline komöödia «Abiellume». Suur filmipidu ohtrate üllatuste ja kingitustega.
Postimees Naine ja Apollo Kino esitlevad: Apollo Naistekas. 10.02 kell: 18.30. Romantiline komöödia «Abiellume». Suur filmipidu ohtrate üllatuste ja kingitustega. Foto: Apollo Kino
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles