VIDEO ⟩ Ema loobus enam kui aasta tagasi tütre pea pesemisest, tulemus jahmatab kõiki

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee reporter-toimetaja
Copy
16 kuud pesemata juuksed
16 kuud pesemata juuksed Foto: Video kuvatõmmis

Ema loobus oma nelja-aastase lapse juuste pesemisest enam kui aastaks ja jagas hämmastavat tulemust oma TikToki kontol.

Michelle selgitas, et ta ei pesnud oma tütre juukseid šampooniga 16 kuud. Veelgi enam, ta püüdis juukseid üldse mitte veega märjaks teha. Vaatamata sellele on videost näha, et tüdruku pikad juuksed on puhtad, siledad ja hoolitsetud.

Michelle märkis, et otsustas pesuvahendi kasutamisest loobuda, et hoida lapse peanahk ja juuksed tervetena. Ema rõhutas, et tema üllatuseks ei muutunud tüdruku juuksed rasvaseks, neile ei tekkinud kõõma ja need lõhnasid hästi. Naise sõnul kasutab ta vaid pusadevastast ja kammimist hõlbustavat spreid ja palsamit.

@michelle_hairbymisheko No poo method is a game changer 🙌🏻 I hardly poo my kids hair & all 3 kids have healthy balanced scalps #kidshair #hairhack #hair #fyp #momsoftiktok ♬ Let Me Blow Ya Mind Showmusik Remix - Showmusik Sounds

Video läks levima ja kogus ligi pool miljonit vaatamist. Netipublik oli üllatunud Michelle'i lapse beebijuuste välimusest. «See on imeline! Kas peaksin ka šampoonist loobuma?», «Ma ei usu oma silmi, see on võimatu!», «Vau! Hämmastav!», «Väga ilusad juuksed!» kirjutasid vaimustuses jälgijad Tiktoki kommentaaridesse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles