PALJUD EI TEA ⟩ Juuksur paljastab, kuidas kuivšampooni tegelikult kasutada tuleb

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Paljud naised armastavad kuivšampooni, sest see imeline toode aitab kiiretel aegadel hädast välja. USA-st pärit kaunitar postitas TikTokki video, kus ta näitab, kuidas kuivšampooni kasutada tuleks.

Postitatud kaadris on selgitatud, et paljud inimesed kasutavad kuivšampooni valesti. juuksur Grace Victoria sõnul pihustavad enamik inimesi toodet rasustele juustele lootuses, et see imeb rasu kiiresti endasse. Tema sõnul muudab see meetod juuksed aga veelgi määrduvamaks ja kleepuvamaks.

Naine näitab videos, et  selleks, et juuksed päriselt ka puhtad välja näeksid, tuleks kuivšampooni pihustada enne magamaminekut. Ta kinnitas, et üleöö imendub toode täielikult juurtesse ja puhastab kiharad. Nii näevad juuksed hommikul ideaalsed välja!

Grace Victoria video on sotsiaalmeedias populaarsust kogumas. Paljud fännid, kes proovisid trikki ka enda juuste peal, jätsid video all positiivseid kommentaare. 

@styledbygracevictoria #hair #hairhacks #hairtips #hairtipsandtricks #greasyhair #greasyhairhack #howtostopgreasyhair ♬ original sound - speedsongy

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles