PAREM VÕI VASAK? Kas sinagi kannad käevõru valel randmel?

Naine
Copy
Kumma käe randmel kannad ehteid sina?
Kumma käe randmel kannad ehteid sina? Foto: Pexels

Paljud inimesed kaunistavad ennast ehetega, sealhulgas käevõrudega. Ent kas teadsid, et olenevalt sellest, kummal randmel sa käevõru kannad, toob see sulle erinevaid tulemusi?

See kehtib eriti nende inimeste puhul, kelle käevõru on valmistatud erinevatest kristallidest, pool- või lihtsalt vääriskividest, millel peaks inimese energiale või elule teatud mõju olema. Kristalliekspert Tora selgitab oma TikToki videos asja järgmiselt, et ühe käe randmel olevad helmed tõmbavad sulle energiat ligi, teised aga annavad välja. Kas tõesti on võimalik, et kannad võru valel randmel?

Õnneks ei ole asi nii hull! Üldjoontes tasub lähtuda lihtsast printsiibist: vasak sisse, parem välja. 

Kuidas see toimib?

Vasak käsi on niiöelda vastuvõttev käsi, seega selle randmel olevad kristallid tõmbavad kiviga seotud energiaid sinu poole. Niisiis tõmbab seal kantud aventuriin ligi küllust ja raha, samal käel olev karneool aga rikastab sind elujõu ning enesekindlusega.

Parem käsi on andev käsi, mis saadab energiat välja ning samal ajal ka kaitseb sind väljast tulevate negatiivsete energiate eest. Seega kaitseb paremal randmel kantud must obsidiaan sind toksilise energia eest ning aitab ehitada üles kaitset, algavasse aastase hästi sobiv tiigrisilm aga lükkab tagasi teiste inimeste halvad mõtted ja rünnakud.

Kust see teadmine pärineb ning kas see töötab?

Tora toob oma videos välja ka selle, et «vasak sisse, parem välja» printsiipi usuvad ning kasutavad väga mitmete erinevate iidsete traditsioonide esindajad, näiteks järgivad seda taoistid, budistid, hindud ja ka katoliiklased. Sellest lähtuvalt palub mees kuulajatel info osas omad järeldused teha.

@toracrystal ✨Crystals: Which Hand?✨#crystals #crystalbeginner #reiki #witchtok #bracelet #tarot ♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles