NÄDALA MOOD ⟩ Kes võidab Eesti muusikataeva moeauhinna?

Copy
Kes on eesti muusikataeva moekuningad ja kuningannad? 
Kes on eesti muusikataeva moekuningad ja kuningannad? Foto: Konstantin Sednev

SÄRA KUI PALJU! Eesti muusikaauhindade gala paitas nii kõrva kui silma. Suure osa stiilipunkte noppisid endale ka need, kes üheski muusikalises kategoorias võitjaks ei tulnud.

Artistielus ei anna tooni kaugeltki vaid muusika, oo ei. Sama tähtis on visuaalne vaatemäng, millega stiilselt oma sõna sekka öelda. Sest see, mis publikule mõjub, on emotsioon ning selle loomises mängib kokku kõigi mainitud meelte kombinatsioon. Eesti muusikaauhindade glamuur jättis petliku mulje. Aga eks koroonaaja vähendatud koosseisude pitser ulatu siiagi. Näis, nagu oleks meil andekat muusikarahvast märksa vähem, kui seda tegelikult on. Ärge uskuge! Andekaid on kordi rohkem. Küll aga saab vaid plaksutada sellele väheldasele seltskonnale muusikute seast, kes lavale astus. Profid kõiges – nii helikeeles kui stiiliteadmistes, ja lausa sedavõrd osavad, et julgevad mõlemaga žongleerida ja trikitada.

Kes on muusikamaailma moekuningas ja -kuninganna? Kes tegid stiili poolest säravaima etteaste artistide, auhinna üleandjate ja peokülaliste ridades? Kas meeste stiil on viimaks ometi sama põnev nagu naiste oma? Loe - põnevat kui palju!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles