USKUMATU Soomes sattus pakiautomaati väike laps

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Töötaja täidab pakiautomaate. Pilt ei ole looga seotud ning omab vaid illustratiivset tähendust.
Töötaja täidab pakiautomaate. Pilt ei ole looga seotud ning omab vaid illustratiivset tähendust. Foto: Eero Vabamägi

Soomes Vaasa lähedalt Mustasaarist avastati toidukaupluses asuvast pakiautomaadist väike laps. Poiss oli pugenud pakiautomaadi avatuna jäetud uksest sisse ning arvatavasti soovis lihtsalt peitust mängida.

Peidukoht osutus aga liiga heaks, sest kui laps enda järel kapiukse sulges, oli tagajärjeks hädaolukord, sest ukse avamiseks on vaja koodi. Kohal polnud aga kedagi, kes oleks saanud ukse avada, kirjutab Ilta-Sanomat.

Häirekeskus sai teate pakiautomaati sulgunud poisist eile õhtul kella 18 paiku. Kohale tulnud pääsemeeskond alustas juba ukse lõhkumisega, kuid lugu sai ootamatu pöörde. Nimelt said poetöötajad postifirma Post käest koodi, millega uks avada.

Ukse avanedes olid päästjad tunnistajaks, kuidas poiss kapist välja pääses. Laps ei olnud viga saanud ning kuna pakiautomaadid pole õhukindlad, sai ta ka pragude kaudu piisavalt hapnikku.

Eelkooliealise lapse mõõtu poiss oli pakiautomaadis kinni umbes 15–20 minutit. Pääseteenistuse hinnangul märgati lapse kadumist väga kiiresti ning tema asukoht selgitati ruttu välja.

Selle looga seoses tuletatakse inimestele veel kord meelde, et pakiautomaadist pakki kätte saades tuleb hiljem veenduda, et kapiuks saaks kindlalt uuesti kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles