ÜLLATAV SÄÄSTUNIPP ⟩ Ema peseb nelja-aastase tütre juukseid äädikaga

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Ema peseb lapse juukseid. Pilt on illustreeriv.
Ema peseb lapse juukseid. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Inglismaalt pärit naine räägib, et peseb oma nelja-aastase tütre juukseid šampooni asemel äädikaga. Kuna tema meetod on jälgijates huvi tekitanud, selgitab naine, miks ta äädikat kasutab.

31-aastane Jagroop Sahi ütles, et hoolib keskkonnast, mistõttu otsustas ta vabaneda toksiine sisaldavatest nahahooldustoodetest ja igasugusest kosmeetikast, mis on pakendatud plastikusse. Sel põhjusel otsustas naine lõpetada ka tütre Arvaya juuste pesemise beebišampooniga ja leidis pesuvahendile ebatavalise asenduse.

Ema sõnul hakkas ta tüdruku peanaha ja juuste puhastamiseks kasutama kookosõli ja õunaäädikat. Sahi nentis, et mainitud tooteid on lisaks tütrele kasutanud ka tema abikaasa. Mees ei suutnud siiski šampoonist täielikult loobuda, kuid asendas selle tahke šampooniga, et keskkonnasaastet miinimumini viia.

«Esimene kogemus äädikaga oli kohutav, sest mu abikaasa ja tütre juuksed jäid spetsiifiliselt haisema. Seejärel segasin ebameeldiva lõhna eemaldamiseks õunaäädikat eeterlike õlidega ja jäin tulemusega igati rahule,» jagas naine head nippi väljaandele Daily Star.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles