NUTIKAS KARJÄÄR Mees teenib rikastele geniaalselt lihtsat teenust osutades head raha

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee reporter-toimetaja
Copy
04.05.2020. Tallinn. 
Järjekord Ida-Tallinna keskhaigla plaanilisele ravile. 

East-Tallinn Central Hospital started to make appointments for scheduled treatment again. The appointments were cancelled due to the coronavirus pandemic from the mid-March. The queue to registration.
Foto Eero Vabamägi, Postimees
04.05.2020. Tallinn. Järjekord Ida-Tallinna keskhaigla plaanilisele ravile. East-Tallinn Central Hospital started to make appointments for scheduled treatment again. The appointments were cancelled due to the coronavirus pandemic from the mid-March. The queue to registration. Foto Eero Vabamägi, Postimees Foto: Eero Vabamägi

31-aastane Freddie Beckitt ütles, et londonlasena on järjekordade seismine tema jaoks loomulik, mistõttu otsustas ta sellest karjääri teha ja seisab nüüd teiste inimeste eest järjekorras.

Mehest on saanud elukutseline järjekorras seisja ja ta teenibki oma raha sellega, et sabatab rikaste inimeste eest, kes seda ise teha ei taha. Ja Freddie teeb seda rõõmuga. 

Freddie Beckitt küsib teiste inimeste eest järjekorras seismise eest 25 eurot tunnis. Ta ütleb, et see on tema jaoks loomulik, kuna ta on londonlane, ja ta seisab järjekordades niikuini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles