Kristi Loigo vaktsineeritud poeg haigestus raskelt: kes nüüd vastutab? (78)

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee reporter-toimetaja
Copy
Kristi Loigo
Kristi Loigo Foto: Eero Vabamägi / Postimees / Scanpix

Eelkõige Kodutunde produtsendina tuntud Kristi Loigo teeb sotsiaalmeedias tulise avalduse. Tema 19-aastane poeg on nakatunud koroonaviirusesse ning naine küsib avalikult kes selle eest vastutab. 

«Minu 19 a laps on kahe vaktsiiniga raskelt koroonas!

Nii, mina tahan täna pöörduda väga olulise küsimusega terviseameti ja valitsuse poole!

Te lubasite minu lapsele, et vaksiin hoiab teda ära raske haigestumise eest covidisse. Te kinnitasite minu lapsele, et ta ei pea oma vanema soovitust kuulama, tema keha, tema otsus olla terve!

Täna on minu laps topelt (kõige parema vaktsiiniga) vaksineeritud kuid väga raskelt haige.

Kelle poole ma konkreetselt pöördun nüüd kaebusega ja kes võtab vastutuse?

Mina olen terve, vaktsineerimata, läbipõdenud, tugevate antikehadega ja tee või tina, minule külge ei hakka.

Ometigi olen just mina see, kes kuhugi ei pääse ja olen staararstide silmis suisa kurjategija, mõrtsukas, keda ahistatakse ja alavääristatakse!

Tegemist pole enam üksikjuhtumiga, ka kolme vaktsiiniga on raskelt haiged! Mis kõige hullem, nad tassivad seda jätkuvalt ja jätkuvalt edasi.

Selline rahva lollitamine käib, et pole au ega häbi otsa!

Loodan väga, et tänane valitsuse umbusaldamine läheb läbi ja meie riigilaevuke võtab uue kursi vaiksematesse ja rahulikemasse vetesse!»

Kommenteerijad soovivad pojale kiiret paranemist. Kuid mitmes kohas on verbaalseks võitluseks läinud vaktsiinipooldajate, Loigo ja tema toetajate vahel. Produtsendi sõnul pole siin tegu enam vandenõuteooria vaid vandenõuga.

Ühele kommenteerijale, vastab Loigo lõviemaliku ägedusega: «Tead, kui sa seal maski all oled siis oled tôesti surnud! Kehal aitab ilmselgelt viirusest jagu saada sinu oma immuunsüsteem ja loomulik antikehade teke. Kuradi jutt see on, et vaktsiin on nagu jumalaand ja mis oleks ilma vaktsiinita! Ilmselt oleks terve ega sojuks praegu. 19 aastat on ta terve olnud ja kôiki viiruseid vàga kergelt pödenud. Mina konstateerin fakti- see vaktsiin ei tööta!»

Postitus on kogunud sadu reaktsioone ning jagamisi. 

Kristi Loigo oli nõus jagama millise vaktsiiniga ning millal poega vaktsineeriti ning kuidas haiguse kulg on olnud. Avaldame tema vastuse täies mahus. 
 

Minu poeg on 19-aastane tugeva tervisega noormees ning otsustas ennast vaktsineerida pôhjusel, et ei peaks eemal olema koolist, erialavôistlustest, trennist, kohvikutest, praktikast ja reisidest.

Oma tervise pärast poleks ta seda teinud, sest ei màleta ennast vàga haige kunagi olnud olevat. Ega ta polegi, ei ole mina oma laste ega enda pärast kunagi viiruste pärast haiguslehel olnud.

Lasi endale teha Pfizeri vaktsiini. Esimese süsti järel ei tundnud ta midagi erilist, kuid pärast teist doosi oli kõrges palavikus ja nõrgenenud enesetundega 6 päeva. Juba siis ütles, et vist poleks pidanud tegema.

Viimane doos tehti 27. septembril ning peale seda on ta pidevalt väsinud ja tihti kerges 37,3 palavikus. Sel põhjusel on poiss neil nädalatel ka koolist eemal olnud.

Kolmapäeval, 12.jaanuaril, ei saanud ta hommikul enam silmi lahti ning kogu üldine enesetunne on talumatult halb.

Mina ise olen aga tõesti ülimalt pettunud pettuses, mida inimestega tehakse! Noor tugev inimene võiks koroona vabalt làbi põdeda, saada loomulikul teel antikehad ja asi ants.

Mina põdesin läbi 2020 novembris, ei saa öelda, et kergelt aga mitte ka enneolematult hullusti. 3 nädalat ei tundnud lôhna ega maitset.

Olen koroonaga korduvalt kokku puutunud kuid senini pole ônnestunud nakatuda uuesti.

Antikehade test, mis tehti 4. novembril, näitas 455,5 kuid sellega ei arvestata, mis on minu silmis väga môistusevastane.

Kogu see vaktsiinipoliitika on nüüdsest minu silmis veega alla lastud ja tõestatud, et meile lihtsalt on kôik aeg alatult valetatud. Enne oli see minu jaoks teooria, nüüd fakt! Aga ikka taotakse sama mantrat.

Kuidas jutt oli? Pfizer kaitseb 96%. Siis hakkas aga tõde välja imbuma ja nüüd vist on vaktsineeritu sama kaitsetu kui vaktsineerimata. Aga vaktsineerimata inimesed on minu silmis täna au sees!

Mu enda sisetunne ütles juba alguses, et seda pole vaja, liiga hästi oli veel meeles seagripi vaktsiinipoliitika ja häving neile, kes selle said! Mina oma tervisega ei riski, sest maailmas, ka Eestis on palju arste ja teadlaseid, kes seda ei soovita. Kui risk mingi kahjustus saada on kasvôi 1:100000-le, siis parem mitte.

Maailm ei toimi niipidi, et kôik hea tuleb vàljastpoolt. Ei, kõik tuleb ikka seest.

Ma väga loodan ja palvetan, et mu poeg sellest vapralt ja ilma kahjustusteta välja tuleb, sest ta on tugev noor mees! Aga kogu see inimeludega mäng hoolivuse sildi all on alatu, kahepalgeline ja lihtsalt lollitamine.

Koroona tuli turule portfellis kus oli vaktsiin juba kaasa pakitud ja sellest võiks lõpuks igaüks ise järeldused teha ja kasutada ratsionaalset mõtlemist.

Täna ei avaldata enam isegi nakatunute osakaalu vaktsineeritud ja vaktsineerimata inimeste osas, sest seda ei saa enam teha. Oh, kui tülgastav see kõik on!

Kommentaarid (78)
Copy
Tagasi üles