OH ÕUDUST! Endine kinnipeetav avaldab naisvangide šokeerivad meiginipid (1)

Naine
Copy
Vangla. Pilt on illustreeriv.
Vangla. Pilt on illustreeriv. Foto: Mihkel Maripuu

Endine vang Christina Randall avaldab sotsiaalmeedias viraalseks läinud videos, milliste trikkide abil trellide taga olevad naised endale jumestust teevad.  

Mitmetes kuritegus süüdimõistetud Randall vabanes vanglast 2008. aastal. Kuigi naisel oli tol hetkel taskus vaid 30 dollarit ja mõned riided, oli ta otsustanud oma elus kannapöörde teha. Floridas naiste varjupaigas elades läks ta tööle kiirtoidurestorani ning asus õppima sotsiaaltööd. 2018. aasta alguses alustas ta oma Youtube'i kanaliga. 

«Olen alati tahtnud inimesi aidata,» ütleb Randall, kelle kanalil on rohkem kui 990 000 tellijat. Ta postitab videoid erinevatel teemadel, kuid väga paljudel on seos vanglaeluga. 

Populaarses videos, mis kannab pealkirja «Jailhouse Makeup: How We Did It» («Vangimaja meik: kuidas me seda tegime» - toim.), näitab Randall, kuidas nägi vanglas välja enese meikimine ja mis vahendeid selleks kasutati. 

Klipis on näha, kuidas Randall kasutab huulepulgana näiteks Dorito tortillakrõpsu. Parem alternatiiv sellele oleks naise sõnul olnud küll vangla poes müüdavad Kool-Aid kommid, kuid nende ostmiseks ei olnud tal raha. Lauvärvide valmistamiseks läks käiku deodorant ja ajakiri. Nimelt tuleb higipulka hõõruda vastu pilti, mis on soovitud värvi. Seejärel saab tekkinud värvi juba sõrme abil silmalaule kanda. Sama nipi abil saab ka põsepuna.

Kui soovid kasutada silmapliiatsit, siis pead Randalli sõnul hankima endale tavalise pliiatsi ja veidi vaseliini. Põhimõtteliselt värvid pliiatsiga vaseliini tumedaks ja kannad selle siis ripsmepiirile. Ripsmed ise värvitakse lahustuvast kohvist ja veest tehtud seguga, mille pealekandmiseks kasutatakse hambaharja. 

Muidugi ei tasu loota, et nende nippide abil saab kauni ja veatu jumestuse. «Ma ei ütle teile, et see kõik hea välja näeb. Ma lihtsalt räägin, mida me tegime,» sõnab Randall, kellel polnud kuue kuu pikkuse vangistuse ajal juurdepääsu ilutoodetele. Eksvangi sõnul ei olnud neil vanglas ligipääsu ka peeglitele, mis tegi selle kõige pealekandmise oluliselt keerukamaks.

Kõikide nippide nägemiseks vaata allolevat videot:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles