Ekspert: kasvanud küttekulu ja viiruste vastu aitab rohkem seksimine

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Eesti suurima erootikakaubamaja Hot Lipsi rahulolujuhi Katja Majuri sõnul on seks üks tõhusamaid tegevusi, mida inimesed praegu kõrgete küttehindade ning levivate viirustega võitlemiseks teha saavad.

Katja Majuri sõnul eraldub seksimise käigus soojusenergiat ja nii ei pea toas radiaatorit maksimaalselt tööle lülitama. «Selle võrra saab näiteks õhtul toas temperatuuri kraadi-paari võrra madalama hoida. Lisaks kulutab paar 20–30-minutilise seksiga kahepeale kokku keskmiselt 170 kalorit, mis on hea ka kaalulangetusele,» ütles Majuri.

«Seks on üks parimaid ja looduslikumaid kaitsemehhanisme praegu möllavate viiruste vastu. Meditsiiniliselt on tõestatud, et vahekord tugevdab immuunsussüsteemi – kaks korda nädalas seksivatel inimestel mõõdeti näiteks 30 protsenti kõrgem süljes leiduvate ning esimese astme kaitsena toimivate antikehade tase kui nendel, kes ei seksi. Lisaks alandab seks vererõhku ja südamehaiguste tõenäosust ning annab parema une,» rääkis Hot Lipsi rahulolujuht.

«Suurem intiimsus parandab meie tervist kui ka tuju. Eesti kliimas tuleks eriti palju seksida just talvel, mis aitab kaamose vastu ning hoiab vaimset tervist. Isegi kui inimesel pole partnerit, siis annab ka masturbeerimine tugeva positiivse efekti. Parimad asjad elus on tasuta – tahad olla tervem ja paremas vormis, siis seksi rohkem,» sõnas Katja Majuri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles