ERITI JULGE ⟩ Britney Spearsi värske pilt kujutlusvõimele ruumi ei jäta

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Britney Spears 2018 aastal.
Britney Spears 2018 aastal. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP, File/Scanpix

Britney Spear on viimastel kuudel Instagrami aina julgemaid pilte endast postitanud. Nii ka seekord.

Pilt peakirjaga «Vaba naise energia ei ole kunagi oivalisem tundunud» sümboliseerib popstaari siirast rõõmu oma elu üle ise otsustada.

Ta pole fännide ees kunagi häbelik olnud, nii jagab ta ka seekord endast eriti mahlakat klõpsu.

Viimased 13 aastat on laulja isa Jamie juhtinud Britney elu ja rahaasju korraldanud. Nõudmised selle olukorra muutmiseks jõudsid haripunkti pärast seda, kui kahe lapse ema Britney teatas hiljuti, et isa eestkoste on pahatahtlik.

39-aastase naise karm tunnistus jättis maailma sõnatuks, kuna laulja nõudis kirglikult kohtunikult, et tema eestkoste täielikult eemaldataks.

Oma tunnistustes rääkis Britney, et isa keelas tal lapsi saada ja sundis rasestumisvastast spiraali kasutama ning ta ei tohtinud isegi mitte autot juhtida.

Nädalapäevad hiljem palkas Spears Mathew S Rosengarti - suure võimuga Hollywoodi advokaadi, kes täitis oma lubaduse tegutseda kokkuleppe lõpetamisel agressiivsemalt.

Lootused Britney vabadusele tõusid eriti kõrgeks septembris, kui tema juriidiline meeskond saavutas olulise võidu, mille tulemusena võeti tema isalt ära rahaasjade üle otsustamise õigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles