SUUR HAARANG Hispaania politsei pidas orgiapeol kinni 70 inimest

Naine
Copy
Politsei oma tööd tegemas. Pilt on illustratiivne.
Politsei oma tööd tegemas. Pilt on illustratiivne. Foto: AP Photo/Joan Mateu/Scanpix

Hispaania politsei pidas ebaseaduslikul uusaasta orgiapeol kinni 70 inimest, sealhulgas Ameerika turiste ja Hispaania prostituute.

Grupp Ameerika turiste rentis erapeoks maja ja kutsus kohale prostituudid, vahendab El Mundo. Kuid kuna Hispaanias on COVID-19 pandeemia tõttu suured kogunemised keelatud, korraldati 70-liikmeline pidu ebaseaduslikult.

Politsei sõnul avastasid nad ebaseaduslikult korraldatud peo juhuslikult. Nimelt olid kaks purjus ameeriklast eksinud ning püüdsid valedesse majadesse sisse tungida. Naaber helistas korrakaitsjatele ja ütles, et tema kinnistule üritavad tungida kaks tundmatut.

Kohale jõudes tuvastasid patrullid kahtlusalused, kes selgitasid, et lähevad teise majja, kus peetakse pidu ja nad olid sattunud valesse kohta.

Ametivõimud läksid ameeriklastega õigesse majja kaasa ning leidsid eest 50–70 inimest, kes kõik omavahel seksisid. Kinnistu omanik oli peost teadlik ning oli kursis, et seal kavatsetakse aastavahetuse puhul maha pidada üks korralik orgia. Nüüd ootab asjaosalisi vastav karistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles