Marilyn Jurman: mees on minu jaoks eelkõige inimene

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Jurman
Marilyn Jurman Foto: Marilyn Jurman

Uues kodumaises telesarjas «Saare sosinad» ärimehest kaasaga Madeirale mesinädalaid pidama sõitnud Lini kehastav Marilyn Jurman ütles ajakirjale Naised antud lühiintervjuus, et mees on tema jaoks eelkõige inimene.
 

Nimelt küsiti Marilyni käest, milline on tema seos kuumuse, portugali keele ja tõmmude meestega. Ta vastas: «Olen üks neist, kellele ei meeldi käre pakane, ma jumaldan päikest. Portugali keelt ma kahjuks ei oska ja mees on minu jaoks eelkõige inimene, mitte tõmmu või hele.»

Samuti küsiti tema käest, kui palju on tal tulnud oma vigadest õppida. Marilyn ütles, et mis puutub suhetesse, siis inimene on liiga keeruline, et teada, miline on õige käitumine. «Pigem võib tulla kahjuks, kui proovida alati tehtud vigu vältida, kuna see, mis on ühe puhul viga, ei pruugi seda olla teise inimese puhul. Usun, et kõige tähtsam on austus ja ausus nii iseenda kui ka teiste inimeste suhtes.»  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles