Kas teadsid, miks naiste aluspesul väike lipsuke ees on?

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Aluspesul oleva lipsukese järgi saab hästi aru, milline on nende esiosa. Kuid see pole ainus põhjus, miks see armas detailike seal on.

Kui väikeseid lipsukesi võib leida üsna paljudelt aluspükstelt, siis ainult vähesed teavad, miks need sinna õmmeldud on. Üks Redditi kasutaja soovis põhjust välja selgitada, mistõttu ta küsis selle kohta teistelt kasutajatelt ja sai palju häid vastuseid.

Lipsukeste ajalugu ulatub kaugesse minevikku

Üks kasutajatest jagas infot, et enne kummipaela leiutamist tuli aluspükse kuidagi jalas hoida. Aluspükste värvli sisse aeti lint, mis seoti eest lipsukesega kinni. Nii püsisid aluspüksid kenasti üleval. Enam pole linti vaja, sest nüüd on aluspesu sisse õmmeldud kummipael või on materjal, tunduvalt uudsem ja elastsem. 

Armas ja praktiline detail

Veel üks lipsukese põhjus on see, et see näeb lihtsalt nii armas välja. Paljudele meeldivad armsad aluspüksid. Veel mainiti, et pimedas on lihtsam aluspükse kanda, kui saab lipsukese abil pesu esiosa tuvastada. Ka vanasti tuli pimedas riietuda, kui elektripirne polnud veel leiutatud, vahendab veebileht Mirror.

Paljud Redditi kasutajad pidasid lipsukesi jällegi tüütuks ja tunnistasid hoopis, et eemaldavad need oma pesult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles