Salaja sünnitanud naine hoidis vastsündinu säilmeid 27 aastat sügavkülmas

Marju Ränk
, Sõbranna tegevtoimetaja
Copy
Panipaik. Pilt on illustratiivne.
Panipaik. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Ameerikas esitati süüdistus 62-aastasele naisele, kuna ta hoidis 30 aastat tagasi sündinud imiku säilmeid sügavkülmnas. Kohalik ringkonnaprokurör Craig Northcott teatas pressiteates, et uurimise käigus võidakse naisele esitada täiendavad süüdistused.

Prokuröri avalduse kohaselt hakkas juhtum arenema 13. novembril, kui Tullahoma politseijaoskond sai kõne, milles teatati kohutavast avastusest konteineri stiilis panipaigast. Selgus, et Melissa Sims McCannile kuulunud panipaik oli hiljuti oksjonile pandud. Inimene, kes panipaiga ostis, sai suure ehmatuse osaliseks.

«Säilmete kontrollimisel ei olnud selgelt näha, kas need olid inimese omad,» selgus avalduses. Hiljem tehti kindlaks, et säilmed kuulusid vastsündinule.

Uurimise käigus avastati, et McCann oli hoiuruumi rentinud alates 1994. aasta märtsist ning selle ainus otstarve oli vastsündinud lapse säilmete hoidmine.

Prokurör väitis, et toona 30ndates eluaastates naine tõi lapse kodus ilmale vaid paar päeva enne panipaiga rentimist. Selle juhtumiga seoses pole avaldatud täiendavat teavet, sealhulgas lapse sugu ega põhjust, miks laps suri ning ema surnukeha varjas.

«See on südantlõhestav, kuid ma loodan, et saame sellele lapsele natukenegi häält anda,» kirjutas Northcott eelmisel nädalal Facebooki postituses.

McCann astub peagi kohtu ette, kirjutab Daily Mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles