VIDEO Kuidas endale kausi abil kaunid lokid pähe võluda

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
@curlyzia.xo

Reply to @juliamcmullin start to finish routine breakdown & end result 🥰 ##definingcurls ##curlroutine ##frizzfreecurls ##curldefining ##curltricks

♬ Paper Birds (3 min) - Jordan Halpern Schwartz

Loomulikult lokkis või laines juustega inimeste jaoks võib soengu korras hoidmine olla paras peavalu. Üks tiktokker on aga leidnud meetodi, mille abil saab perfektsed lokid ning ühtegi kallist riistapuud pole selleks vaja: too vaid köögist omale kauss.

Videot kausimeetodist on vaadatud üle nelja miljoni korra. Protseduur käib nii, et kõigepealt pesed oma juuksed ära nagu tavaliselt. Seejärel lisad juustesse pähejäetava palsami ja lokikreemi. Nüüd täidad kausi sooja veega, kastad juuksed sinna korraks sisse ja hakkad oma juukseid kätega justkui kortsutama. Tee seda kausi kohal, nii kasutad sama vett ning sa ei pese hooldusvahendeid oma juustest välja.

Kasta juukseid kaussi kokku neli korda ning lisa siis viimistlusvahendit, et soeng püsiks laitmatu.

@curlyzia.xo

Reply to @comegetyacurl beginning to end how I do the bowl method ☺️ this has helped so many curlies, I hope it will help you to! ##bowlmethod ##curly

♬ Iko Iko (My Bestie) (feat. Small Jam) - Justin Wellington

Inimestele avaldas kausimeetod kõvasti muljet.

«See on ainuke asi, mis mu juuste peal toimib! Olen nii palju nippe katsetanud, aga seda ma jään kindlasti kasutama!»

«See on mu lokkidele täiesti uue elu sisse puhunud. Hakkasin seda meetodit kasutama kolm nädalat tagasi ja vahe on hämmastav.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles