Habemega naine: mul võttis aastaid, et oma eripäraga leppida (1)

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
@peekaboopumpkin

🌈Today’s look💕 ##glasses ##KFCSecretMenuHacks ##witch ##redlips ##beauty ##beard ##account ##tarot ##selflove ##pcos

♬ damn! - Jeris Johnson & Ricky Desktop

36-aastasel naisel on polütsüstiliste munasarjade sündroom, mis mõjutab hormoone ja tekitas talle habeme. Aastaid oma habemega võidelnud, otsustas ta lasta sel täies ilus vohada.

«Laserepilatsioon ei aidanud. Mul võttis aastaid aega, enne kui leppisin oma habemega,» rääkis ta TikTokis. Kui ta õppis oma habet armastama, hakkas ta selle eest ka rohkem hoolitsema – näiteks teeb punupatse või sirgendab seda. Samuti kannab ta habemesse õli, et see kenasti läigiks ja ilus oleks.

@peekaboopumpkin

You wanted it braided. ##manifestation ##styleinspo ##pcos ##braid ##hairstyle ##beard ##BetterTogetherChallenge ##PlutoTVDecades ##beautyhacks

♬ Still Into You Drill - ShoBeatz

Fännid on väga rõõmsad, et ta habeme rahule jätnud on.

«Polütsüstiliste munasarjade sündroomi puhul ei saa näokarvade kasvu kuidagi kontrollida. Sa oled nii enesekindel ja ma olen su üle uhke,» kiitis üks jälgija.

@peekaboopumpkin

You asked me to straighten it ##beard ##pcos ##beauty ##glasses ##LevisMusicProject ##JustDanceWithCamila ##KFCSecretMenuHacks ##selfcare ##bodypositivity

♬ Girls in the Hood - Megan Thee Stallion

Kommenteerijate hulgas oli ka neid, kel endal sama sündroom: «Soovin, et mul ka nii ilus habe kasvaks. Mul on ainult mingid lapid kaelal ja lõual.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles