VAATA ⟩ Tiina Talumehe moeetendus meelitas kokku palju kuulsaid kaunitare

Copy

Ajad pole glamuursete kokkusaamiste korraldajate jaoks just kerged. Tiina Talumehe moeetendus on alati üks aasta suurejoonelisemaid moegalasid, mis meelitab kokku kohalike kaunitaride koorekihi. Selle aasta piirangud vajutasid moepeole oma pitseri, aga külluslik glamuurilaeng jagati siiski laiali.

«See oli minu elu esimene kord kui ma jõudsin Tiina Talumehe showle,» räägib temperamentne lauljatar Laura (Mikker) Prits. «Ja ma olin ikka väga üllatunud! Ma võiksin pea iga asja kohta öelda, et ma kannaks seda! Need elemendid olid hästi ägedad - rõhutasid just seda, mida mina kehas armastan rõhutada, pihta ja õlajoont. Tiina pani kokku naiselikkuse ja jõu - täpselt seda ma hindan.»

Loe ka seda: Ettevaatust - armastuse armee ründab!

Muusikule avaldas muljet ka see, kui hästi kunstiline tervik omavahel kokku kõlas - Eesti Sõjamuuseumi miljöö kõlas nii hästi riietega ning elamust võimendasid veelgi modellide tüpaažid, soengud, jumestus, stilistika. Iga viimane kui detail oli peenelt läbi mõeldud. «Kogu see kooskõla välimuse ja suhtumisega vahel - vau! Ja milline värvivalik! Näiteks tülli peale oli trükitud kamuflaaži mustrit, mis nägi tõeliselt värske välja. Minu lemmikmuster on leopard ning Tiinal oli laval taskutega leoparidkleit - loomulikult olin vaimustuses!»

Foto: Kalev Lilleorg

Laura Prits on oma stilistikas alati uljaid vastandeid armastanud ning kannab aastaid kleite koos tanksaabastega. «Ja nüüd tegi meister-moelooja sedasama - pani kokku kleite ja tanksaapaid. Issand kui äge! Väga lahe kollektsioon oli.»

«Varem arvasin, et Tiina Talumehe stiil on konservatiivsem, aga ei,» jagab koloriitne muusik oma vaimustust. «Nii energilised kombod, nii värske ja julge - ma olin väga positiivselt üllatunud. Asjad, mida saab sajal moel kombineerida ning mida saab ükskõik mis vanuses inimene kanda. Naiselik, uljas, põnev ja üllatav etendus!»

Kes käisid Eesti Sõjamuuseumis Tiina Talumehe värsket moekunsti imetlemas näed suurest galeriist!

Muusik Laura Põldvere oma imekauni ema Martinaga.
Muusik Laura Põldvere oma imekauni ema Martinaga. Foto: Kalev Lilleorg
Disainer ja päevakangelanna Tiina Talumees ise.
Disainer ja päevakangelanna Tiina Talumees ise. Foto: Kalev Lilleorg
Kõige tulihingelisemad moesõbrad Eestis tulid uut kollektsiooni nautima keerulistest aegades hoolimata. 
Kõige tulihingelisemad moesõbrad Eestis tulid uut kollektsiooni nautima keerulistest aegades hoolimata. Foto: Kalev Lilleorg
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles