Kati Plaamus otsustas kõige pigistavamal pandeemiaperioodil oma pikaajalise unistuse ellu viia ja avas restorani. Vähe sellest, aasta hiljem avas ka teise. Säraval naisel on kullaprooviga tahtejõud, kõrged ambitsioonid ja lõpmatu energia oma unistusi teoks teha.

Istusime Katiga hubases ja detailirohkes restoranis Brasserie 11. See on tema «esimene beebi». Paar kuud tagasi avas ta sadama tollialal filmiliku interjööriga restorani Ocean 11. Aga kuidas tuli mõte üldse restoraniäris ennast proovile panna? 

«Mulle meeldib süüa! Natuke meeldib süüa ka teha, kodus on meil ilusti ära jagatud, et mees teeb soolast, mina magusat. Käisime tihti väljas ja kogu aeg tundus, et ükskõik kuhu läheme, midagi on ikka puudu. Et miks nad nii teevad, miks ei hoia seda, mis on neil kõige parem? Ja ükskord ütles mees välja: mis sa ootad, tee ise!

Siis hakkasidki asjad juhtuma ja sülle jooksma. Selgus, et nende ruumide omanik on meie sõber, tuli ainult tingimused kokku leppida ja leping sõlmida. Ma küll veidi muretsesin, et aeg pole kõige parem, aga seda enam on võimalusi nii palju!

Seni mõtlesin alati, et mis nüüd mina... Olen eelmised 20 aastat hoopis tehnikavaldkonnas turundust teinud, mida mina restoranipidamisest tean. Aga siis otsustasin, et see minu pluss ongi! Sest siis ma ei tee nii nagu teised teevad vaid teen nii nagu minu meelest õige on. Kui ma ei tea mida karta, siis ei kardagi.»

Kommentaarid
Copy