Itaalias võeti vahele arst, kes enda sõnul ravis naisi vähist seksiga (1)

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
Itaalia teleajakirjanikud võtsid doktor Võluflöödi ehk Giovanni Miniello oma saates vahele.
Itaalia teleajakirjanikud võtsid doktor Võluflöödi ehk Giovanni Miniello oma saates vahele. Foto: Kuvatõmmis videost/ The Sun

60-aastane Itaalia günekoloog väitis, et ravib naised vähist terveks nendega seksides. Ta jäi vahele, kui pakkus hotellitoas oma seksiravi näitlejannale, kelle ajakirjanikud olid palganud patsienti mängima.

Giovanni Miniello on meedias tituleeritud doktor Võluflöödiks. Tema teod paljastas Itaalia telesõu «Le Lene», kuna tegijate kõrvu jõudis ühe ohvri kaebus. Naine oli käinud Miniello visiidil, sest tal polnud õnnestunud rasestuda ning arst oli väitnud tal olevat papilloomviiruse, ehkki PAP-test oli negatiivne. 33-aastase ohvri sõnul olnud Miniello käitumine algusest peale arstile sobimatu. Ta oli pärast tavapärast kontrolli ilma põhjuseta naise büsti katsunud ja kiitnud, et talle meeldivad väiksed rinnad.

Kui patsient temaga uuesti ühendust võttis, et papilloomitesti tulemus teada saada, pakkus arst, et tervendab ta vähist seksi abil. Naine aga salvestas kõne ja saatis selle uuriva uudistesaate «Le Lene» tegijatele, kes palkasid näitleja patsienti teesklema.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles