/nginx/o/2021/11/21/14214341t1h3a20.jpg)
Toit ja selle koostis võivad tekitada meis väga palju segadust. Kas tõesti peaks iga hinna eest gluteeni vältima? Või kahe suupoolega avokaadot pistma? Üks on igatahes kindel – mitte keegi ei soovi, et tema keha põletikutase kõrgel oleks.
Toit ja selle koostis võivad tekitada meis väga palju segadust. Kas tõesti peaks iga hinna eest gluteeni vältima? Või kahe suupoolega avokaadot pistma? Üks on igatahes kindel – mitte keegi ei soovi, et tema keha põletikutase kõrgel oleks.
Paljude inimeste jaoks algab põletikuliste protsesside vältimine justnimelt toidust, mida sööd. Kuigi erinevaid taktikaid on palju, siis üks parimaid seisneb ikkagi selles, et sa lihtsalt sööd vähem neid toite, mis su kehas põletikku esile kutsuvad. Nüüd jagab toitumisteadlane soovitusi, milliseid toite sellest lähtudes oma menüüs vähendada tuleks.