Hüljatud naine tellis mehe mõrva: «Ma ei tahtnud mööda lasta. Mu silmanägemine pole eriti hea»

Copy
Gucci tragöödia
Gucci tragöödia Foto: outnow.ch
  • Mahajäetud naine usub, et tappa on õiglane.
  • Kõrgmoemaailma süngeim lugu.
  • Intrigeeriv krimi-moefilm «Gucci tragöödia».

Armastatud kaasa mahajätmine on suurim kuritegu. Selle eest kuul keresse kihutada on igati «õiglane» tegu. Vähemasti arvab nii pururikas itaallanna Patrizia Reggiani. Selle moemaailma süngeima loo ainetel on sündinud põletavalt põnev krimi-moefilm «Gucci tragöödia».

Patrizia Reggiani karakter tuuakse vaatajateni võimalikult realistlikult ning kandvas rollis näeme end juba näitlejana tõestanud Lady Gagat. Samuti on täiesti tõsieluline moemaja pärija Maurizio Gucci natuur, keda kehastab häirivalt šarmantselt Adam Driver. Lisaks armudraamale ja mõrvamüsteeriumile viib film vaataja moemaailma vägevate argipäeva. Eemalt näib, et seal vaid supeldakse rahas ja glamuuris, lähivaates avaneb ka märksa räpasemaid üksikasju.

Silmi avav vaatamine kõigile, kes moemaailma suunas imetlevaid pilke heidavad. Kuid ka kõigile neile, keda paeluvad seiklus ja inimsuhete intriigid, sest mõlemat lükkab linateos ette sama peadpööritavas tempos nagu mäesuuskadel mõnest Alpide mustast mäest alla kihutades.

Gucci tragöödia
Gucci tragöödia Foto: outnow.ch

Madam Patrizia Reggiani on muide siiani elus. Olgugi et mõrva tellimises süüdi mõistetuna veetis Reggiani 18 aastat vanglas, lööb 72 aastane leedi end siiani üles suurilma moedaamile kohaselt, vahendab The Guardian. Daamis oli ka piisavalt bravuurikust küsimustele vastates.

Miks armukade naine palgamõrtsuka poole pöördus ja meest ise maha ei lasknud? «Ma ei tahtnud mööda lasta. Mu silmanägemine pole eriti hea,» teatas Reggiani.

Reggiani mõisteti vangu 26 aastaks. Ennetähtaegse vabastamise tingimuseks oli, et naine peab endale töö leidma. Ka selles osas ei ilmutanud moeimpeeriumi luksusega harjunud naine erilist koostöövalmidust: «Ma pole mitte iialgi töötanud, kogu minu elu. Ma ei kavatse sellega ka nüüd algust teha!»

Gucci tragöödia
Gucci tragöödia Foto: outnow.ch

Kaitsjate püüdlused bravuurikat diivat veidikenegi tagasihoidlikumale elustiilile manitseda ei kandnud vähimatki vilja. Otsekohe naases Milano avalikku ellu endiselt ekstravagantne ja kapriisne Lady Gucci. Mis oli esimesi asju, mida daam vabadusse pääsedes tegi? Tormas ostlema Via Monte Napoleone luksusbutiikidesse, ise lausa maitselageduseni juveelidega üle külvatud ja ees hiiglaslikud filmistaari päikeseprillid.

Patrizia Reggiani teatas vangistusest tulles kõrgilt: «Ma olen väga tugev isiksus! Ma elasin üle kõik need aastad vangistuses,» andes mõista, et teda ei heiduta miski ja ta käitub, kuidas heaks arvab.

Lady Gucci ohtlikult karismaatilise karakteri taaselustab filmilinal mitte vähem ekstsentriline Lady Gaga. Põnevad rollid teevad ka Al Pacino, Jared Leto, Jeremy Irons ja Salma Hayek. Kellel krimiloo, armudraama ja kõrgmoe kokteil südame kiiremini põksuma paneb, saab usutavasti aasta filmielamuse.

Sõbrannaga kinno! Gucci tragöödia 24.11.2021
Sõbrannaga kinno! Gucci tragöödia 24.11.2021 Foto: Apollo Kino

Apollo naistekas

Parim võimalus vaadata krimi-moefilmi «Gucci tragöödia» on Apollo naistekas. See on filmipidu parimas seltskonnas koos üllatuste ja luksuslikult rikkaliku auhinnaloosiga. Võta sõbrannad kaasa ja ole kohal kolmapäeval, 24. Novembril. Täpsema info leiad siit. «Gucci tragöödia» erilinastus toimub Apollo Kino Mustamäe, Solarise, Pärnu, Lõunakeskuse, Jõhvi, Astri ja Saaremaa kinodes.

Gucci tragöödia
Gucci tragöödia Foto: outnow.ch
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles