RIID LENNUKIS ⟩ Naist võib maski pärast tülitsemise tõttu oodata 20 aastat vangistust

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
Enne lennuki õhtu tõusmist anti reisijatele teada, et maskid peavad kogu aeg ees olema ja kui see juhtub magamise ajal ees libisema, siis nad äratatakse üles. Kõik polnud sellega rahul. Pilt on illustratiivne.
Enne lennuki õhtu tõusmist anti reisijatele teada, et maskid peavad kogu aeg ees olema ja kui see juhtub magamise ajal ees libisema, siis nad äratatakse üles. Kõik polnud sellega rahul. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

50-aastane ameeriklanna võib sattuda 20 aastaks trellide taha, sest läks stjuuardiga lennukis maski pärast tülli.

Juhtum leidis aset juunikuus United Airlines lennukis, mis oli teel Alaskast San Franciscosse. Lennu ajal märkas stjuuard, et ühel reisijal on magades mask näolt libisenud. Nii astus ta ligi, koputas mehele õlale ja palus tal see enne maandumist uuesti ette panna.

Viimane allus viisakalt korraldusele, kuid tema abikaasa vihastas. «Ei puutu mu abikaasat! Miks sa ta üles ajad?» öelnud naine stjuuardit mitu korda lükates. Kallaletung läks nii kaugele, et lennuki töötaja sai kehavigastusi ja paremale käsivarrele sinika, mille pidi arst üle vaatama, kirjutab Unilad.

Enne lennuki õhtu tõusmist anti reisijatele teada, et maskid peavad kogu aeg ees olema ja kui see juhtub magamise ajal ees libisema, siis nad äratatakse üles.

Vihane naine sai süüdistuse ähvardamise ja kallaletungi eesti lennuki meeskonnale, mille eest on suurim karistus 20 aastat vangistust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles