HELIKLIPP KÕHUST ⟩ Naine neelas valuvaigisti asemel alla kõrvaklapi

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
@iamcarliiib

For ✨educational✨ purposes heres what happened when I mixed up my ##airpod and an ibuprofen. Here to share awareness ##LevisMusicProject ##fyp

♬ Oh No - Kreepa

«Sõin oma kuradima vasaku AirPodi ära! Voodisse minnes oli mul ühes käes valuvaigisti ja teises see kuradi AirPod!» Nende sõnadega alustas 27-aastane ameeriklanna oma TikToki videos nuttes jutustust, kuidas juhtmevaba kõrvaklapp – praegu kõhuklapp – tema sisikonda sattus.

Ta pani kõrvaklapi ümbrisesse ning neelas valuvaigisti rohke veega alla. Või nii ta vähemalt arvas. Tegelikult olid klapp ja ravim vahetusse läinud. Kõigepealt üritas ta näppe kurku ajades kõrvaklappi välja oksendada, kuid see ei toiminud. Kui ta röntgenisse jõudis, selgus, et AirPod oli vahepeal oma loomulikul viisil leidnud tee välja.

@iamcarliiib

Reply to @k4yb3e here’s the VOICE MEMO sent to @jelb0_

♬ original sound - Carli B

«Arvasingi nii,» rääkis naine, et oli kõrvaklapist kõlanud muusikat kõhust kuulnud, kui see seal veel oli, lisaks oli see salvestanud ka sõbrale mõeldud häälsõnumi, mille ta samuti postitas TikTokki. «Hullumeelne on mõelda, et ma nii lolli asja pärast olen internetis kuulsaks saanud!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles