Domina: kliendid soovivad mu varbaid imeda ja et ma nad oimetuks peksaksin

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
Domina juures käivad mehed, kes soovivad, et neid solvataks ja alandataks. Pilt on illustratiivne.
Domina juures käivad mehed, kes soovivad, et neid solvataks ja alandataks. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

«Vihkan, kui mu varbaid imetakse, aga mulle makstakse selle eest nii palju,» räägib domina Carmen, kes hakkas seksiäriga tegelema 18-aastaselt. Veel kuuluvad tema klientide tavapäraste soovide hulka, et ta neid solvaks ja peksaks – lausa kuni meelemärkuse kadumiseni.

Carmeni sõnul on enamikul tema klientidest jalafetiš. «Mina nende jalgu ei puutu, nad soovivad hoopis minu omi hellitada: neid masseerida ja imeda,» selgitab ta klientide suurimat soovi. «Ma küsin neilt otse, mida nad tahavad ja siis ütlen, kas olen nõus seda tegema või mitte. Selles äris peab olema otsekohene, sest muidu sead end ohtu ja raiskad ka kõigi aega.»

20-ndates Carmen töötab Inglismaal Bristolis striptiisiklubis, kuid on teeninud raha ka prostituudina. Suurema osa oma klientidest leiab ta täiskasvanute veebisaitidel end reklaamides, aga ka sotsiaalmeediast, näiteks Twitterist. Tavaliselt lähevad nad hotelli, kuhu klient on toa broneerinud. Kunde koju läheb ta vaid siis, kui nad on mõned korrad varem juba kohtunud. «Kunagi mul oli rohkem kliente, aga see töö kulutab palju aega ja energiat,» tõdeb ta. «Nüüd on mulle jäänud põhiliselt püsikunded. Olen domina hetkel paar korda kuus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles