Naabri hobust salaja porganditega toitnud proua sai lähenemiskeelu

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
Pensionipõlve pidav endine võistlushobune Nelson, keda porganditega nuumati, oli olukorraga kindlasti rahul. Pilt on illustratiivne.
Pensionipõlve pidav endine võistlushobune Nelson, keda porganditega nuumati, oli olukorraga kindlasti rahul. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Inglise proua sai lähenemiskeelu, sest ta polnud nõus lõpetama naabri hobuse porganditega toitmist. «Aga ta paistis kurb ja kõhn!» olid ta sõnad. Vastutustundetu porgandijagamisega pani ta aga pensionil võistlushobuse tervise ohtu.

Yorkshire’i krahvkonnas väikses külas elav 67-aastane Margaret leidis naabri hobuse Nelsoni olema kurva ilmega ning pidas teda alatoitunuks. Nii hakkas ta talle porgandeid söötma, ehkki hobuse omanik Suzanne tungivalt nõudis, et ta selle lõpetaks. 50-aastane Suzanne hoiatas naabrinaist, et Nelson võib niimoodi saada mürgituse või gaasivalud.

Margaret ei pidanud hoiatust mikski, vaid helistas korduvalt politseisse, kaeveldes kiusamise üle. Kuna naabritevaheline vimm üha tugevnes, oli lõpuks kohtunik sunnitud sekkuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles