Hindadega trikitanud Bauhof jäi blogijale vahele: inimesed saavad ikka mõnusalt tünga! (10)

Annaliis Laidre
, Toimetaja
Copy
Ehituspood Bauhof.
Ehituspood Bauhof. Foto: Konstantin Sednev

Möödunud esmaspäeval leidis aset järjekordne E-kaubanduse Liidu korraldatav e-ostlemise päev ehk E-smaspäev. Elukaaslase vahendusel oli veebipoodide pakkumistega kursis ka blogija Ebapärlikarp, kes kirjutas hiljem oma kokkupuutest selle päevaga ka postituse. Etteruttavalt võib öelda, et see polnud kaugeltki positiivne.

«Mu armas kaasa ehitab maal sauna ja valis Bauhofist välja vannisegisti. Soodushind e-poes 161 eurot (tavahind e-poes märgitud 209 eurot). Ära veel ei ostnud. Eile ehk siis E-smaspäeval hüppas talle ette selle ostuhulluspäeva reklaam ja mõtles siis, et läheb vaatab, äkki saab soodsamalt,» kirjutab blogija ning jagab seejärel Bauhofi kodulehest tehtud pilti, kust vaatab vastu varasemast hoopis kallim toode.  

«Soodushind e-poes 179 eurot (tavahind ikka 209 eurot)! Ehk E-smaspäeval kallim kui eelnevalt ning sooduskood soodushinnale ei kehti!» kirjeldab Ebapärlikarp kentsakat olukorda.

Blogija sõnul ütles ta uut ja kallimat hinda nähes elukaaslasele, et ju E-smaspäeva möödudes saab jälle tavalise soodushinnaga osta. Täpselt nii ka läks, sest järgmisel päeval oli vannisegisti hind taas 161 eurot. 

«Mul enam ammu silm ka ei pilgu igasuguste E-smaspäevade ja mustade reedete peale. Narrus ja naljanumber! Inimesed saavad ikka mõnusalt tünni!» avaldab blogija arvamust. 

Millised on olnud sinu kogemused selle e-ostlemise päevaga? Jäta kommentaar!

Artikli ilmumise ajaks ei õnnestunud Bauhofilt kommentaari saada.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles