Rihannast Megan Foxini: kuulsused, kes usuvad kummitustesse

Naine
Copy
Rihanna.
Rihanna. Foto: STEPHEN YANG/Scanpix

Kas sina usud kummitustesse? Mõned maailmakuulsad staarid, nagu Keanu Reeves ja Miley Cyrus, näiteks usuvad. Millised on olnud eri staaride kokkupuuted vaimudega, saad lugeda altpoolt. 

Keanu Reeves

«Matrixi» staar Keanu Reeves ütles, et nägi kummitust New Yorgis. «Olin siis kuue-seitsmeaastane ning minu arvates oli see lahe,» rääkis näitleja.

«Nägin, kuidas läbi ukseava lehvib tühi jope,» ütles ta 2014. aastal jutusaates «Jimmy Kimmel Live». Ta selgitas: «Pead polnud, keha polnud, jalgu polnud – see on lihtsalt olemas. Ja siis see kadus.»

Miley Cyrus

Miley Cyrus ütles, et ööbis Londoni korteris, kus kummitas. «See oli tõsiselt hirmutav,» ütles lauljanna 2013. aastal Elle UK-le.

Laulja kirjeldas üksikasjalikult oma kogemust hoones, kus oli varem pagaritöökoda. «Kui mu noorem õde Noah oli parasjagu vannitoas, keeras keegi dušisegisti kuuma peale. Kuna ta seda ise ei teinud, sai ta põletada.» 

Cyruse sõnul nägi ta veel ka väikest poissi kraanikausi peal istumas ja vaatamas, kuidas ta duši all käib. «Olin tõeliselt ehmunud,» tunnistas ta. 

Rihanna

Rolling Stone'i andmetel väldib Rihanna populaarset California kohta, sest ta kardab kummitusi.

2013. aastal ütles laulja, et hoiab Chateau Marmonti hotellist eemale. «Sa tunned seda, mees,» rääkis ta. «See on laenatud ruum.»

Zach Braff

Näitleja Zach Braffi sõnul nägi ta ükskord surnud inimest. «Ma ei tee nalja,» ütles ta vestlussaates «Chatty Man Show».

Braffi sõnul nägi ta kummitust ühel hommikul oma majas. «Ärkasin üles ja tegin seda, mida inimesed filmides taolises olukorras teevad – hõõrusin paar sekundit silmi. See aga ei aidanud, sest ta oli jätkuvalt olemas!» rääkis näitleja. 

Megan Fox

Näitleja ja endise modelli Megan Foxi sõnul on ta kummitusi kuulnud. Kui Fox oli perega Mehhikos, siis tuli keegi 30 minutit enne hommikusöögi saabumist tema hotellituppa ja tegi häält.

«Ma usun kõigesse,» avaldas Fox 2014. aastal MTV Newsile ja ütles, et tema arvates on ka tulnukad ja Suurjalg tõelised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles