50 eurot sellele, kes mind viirusega nakatab

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Sel ajal, kui haiglad on ületamas kriitilist piiri, otsivad mõned inimesed nakatumise võimalusi
Sel ajal, kui haiglad on ületamas kriitilist piiri, otsivad mõned inimesed nakatumise võimalusi Foto: Sõbranna.ee kollaaž

Eesti on maailmas koroonasse nakatumise arvu poolest tipus ja meie haiglates on olukord enam kui tõsine. Arstid, õed ja hooldajad töötavad inimvõimete piire kombates. Aga leidub inimesi, kelle jaoks ei tähenda see midagi. 

Sotsiaalmeedia erinevad grupid on täis kuulutusi, kus inimesed otsivad avalikult võimalusi enda nakatamiseks COVID-19 viirusega. On neid, kes soovivad läbipõdemist, et meelelahutust tarbida, on neid, kes teevad seda uljusest, ja kahjuks leidub ka neid, kes käivad ringi ja nakatavad teisi meelega.

Põlluharimistehnikaga kauplevas grupis korraldati rühmas ühisnakatumist ja jagati sõnumites vajalikke kontakte. Enamasti toimetavad kõik oma pärisnimega. On grupid, kus jagatakse infot koroonatõendit mitteküsivate asutuste kohta, ja seda lausa iga suurema linna või maakonnakeskuse kohta eraldi. 

Mitmed lugejad on küsinud ja ette heitnud, miks viiruse meelega levitajatega kõrgemal tasandil midagi ette ei võeta. Mida tuleks nakatunul jälgida või mida peab teadma sellest, kuidas haigena käituda?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles