Kolm sodiaagimärki, kes peaksid alkoholist eemale hoidma

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Mees magab ennastunustavalt peatäit välja
Mees magab ennastunustavalt peatäit välja Foto: Shutterstock

Astroloogid hoiatavad: kui olete sündinud mõne allpool nimetatud märgi all, on parem alkoholitarbimist piirata. Vastasel juhul peate varem või hiljem sõltuvust ravima.

Kalad

Kalad on Neptuuni meelevallas, kes võib oma hoolealused kergesti transiseisundisse viia. Just tema mõju seostavad astroloogid alkoholismi, narkomaania ja muude sõltuvuste tekkega. Ja Kalad, nagu teate, pole reaalsusest eemaldumise vastu. Seetõttu tuleks neil alkohoolseid jooke tarbida äärmise ettevaatusega. Kui soovite mõneks ajaks mured unustada, on parem süveneda kunsti. Näiteks minna kinno, muuseumisse või maalida. 

Vähk

Vähid on Kuust mõjutatud, mistõttu nad on mõnikord ülemäära emotsionaalsed. Selle märgi all sündinud inimesed näitavad sageli üles sentimentaalsust ja selline olek tõmbab nad lihtsasti alateadvuse kuristikku. Vähid ei tunne piiri tavalise puhkuse ja hoolimatu lõõgastumise vahel, mis on täis tervisega seotud tagajärgi. Seetõttu on selle märgi esindajatel parem alkoholist eemale hoida ja oma tundeid suunata mitte sissepoole vaid sugulastele ja sõpradele.

Jäär

Jäärade meelt juhib Marss, mistõttu kogevad nad sageli vaimset ülekoormust. Selle leevenduseks kasutavad selle märgi esindajad sageli üht lihtsaimat meetodit: joomist. Pärast pummeldamist on nad taas valmis täielikult töösse sukelduma ja siis uuesti sama suletud ring. See ei saa lõputult kesta, mistõttu soovitakse asendada alkohol spordiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles