Robert Sarv esindab koroonateemalisi masskaebuseid: olen lolluse ja lollide piirangute vastu (10)

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Robert Sarv
Robert Sarv Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp / Scanpix Baltics

Vandeadvokaat Robert Sarv on võtnud südameasjaks esindada neid inimesi, kes tunnevad ennast piirangute tõttu diskrimineerituna. Koos enda advokaadibürooga on Sarv välja töötanud paketi, mille põhjal saadab igal nädalal temani laekunud kaebused ja pretensioonid kohtusse. 

Veidi enam kui saja euro eest saadetakse kohtusse nende soovijate kaebused, kes tunnevad, et valitsuse otsused piiravad nende inimõiguseid. Robert Sarv toob näideteks soovi vaktsiinipassita restorani külastada, ei soovita valetada ja sõbra tõendit kasutada või ei taheta vaktsineerida. 

Advokaadibüroo Emeraldlegal taotleb antikehade ja läbipõdemise tõendite tunnustamist ning piirangute kaotamist ehk diskrimineerimise lõppemist. Süsteem on lihtne. Tuleb teha büroole ülekanne, saata oma andmed ja kaebuse sisu ja volitus ning ülejäänu eest hoolitseb juba advokaadibüroo. Pretensiooni esitanud inimene ei pea tegelema ühegi lisakirja ega kohtule ise vastamisega, tema eest kannab täielikult hoolt juhtumiga tegelev büroo. Motivatsiooniks lubab Sarv töötades kuulata Tõnis Mägi «Koitu» ja positiivsete lahendite korral suure peo teha. 

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles