NAERA TERVISEKS Naine näeb pärast kulmuhooldust välja nagu Mr Bean (1)

Ele Kalda
Copy
Noor naine sai pärast kulmude lamineerimist naerukrambid, sest nägi välja nagu Mr Bean.
Noor naine sai pärast kulmude lamineerimist naerukrambid, sest nägi välja nagu Mr Bean. Foto: Kuvatõmmis TikTokist/ @sarahdonnelly5, Priyanka Pawar / Caters News Age/ Scanpix

Manchesterist pärit Sarah Donnelly lasi esimest korda oma kulme lamineerida ning nägi pärast iluprotseduuri välja nagu Mr Bean. Kui ta oli ilusalongist väljunud ja autosse istunud, tegi ta TikToki video, kus ei saa naeru pidama.

Populaarset klippi on praeguseks vaadatud üle 500 000 korra. «Tahtsin noortega sammu pidada ja vaadake, mis juhtus,» ütles ta videos. «Ma ei suuda naermist lõpetada. Näen täiesti naeruväärne välja.» Seejärel näitas ta oma kulme, mis nägid välja nagu kaks karvast röövikut.

@sarahdonnelly5

I was trying to keep up with the kids, so I got my brows laminated, and this happened. 🙈 ##fyp ##foryou ##foryoupage ##funny ##comedy ##laugh ##eyebrows ##gonewrong ##hadtoshare

♬ original sound - Sarah Donnelly

Lamineerimisel sirgendatakse ja tõstetakse kulmukarvu sellise tehnoloogiaga, et kulmud saavad kliendi soovitud kuju. Sobib see hästi jonnakate kulmudega inimestele, kelle karvad ei taha kontrollile alluda. Tulemus kestab ligi kuus nädalat.

Kommenteerijad lohutasid, et paari päeva pärast peaks tulemus pisut tagasi tõmbama.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles