Kahetsusväärne juhtum Kalamajas: aknast välja visatud põlev koni maandus lapsevankril

Naine
Copy
Foto: Kuvatõmmis Facebooki grupist Kalamaja

Kalamaja asumis Salme tänaval leidis täna aset äärmiselt kahetsusväärne juhtum, kus kohaliku elaniku poolt aknast alla visatud põlev suitsukoni maandus parasjagu mööduva lapsevankri peale.

«Salme tn aknast visati just välja suitsukoni ja see maandus mu lapsevankrile! Napilt ei läinud see sisse..» jagas üks ema häirivat vahejuhtumit Kalamaja elanikele mõeldud Facebooki grupis. 

Kuna hirmuäratava vahejuhtumi käigus põles kärukattesse sisse ka auk, tegi naine politseisse avalduse. «Isegi kui süüdlane leiab, et käru kinnimaksmine oleks «too much» (liiast - toim.) siis ta peab teadma, mis oleks võinud juhtuda, kui see koni oleks kukkunud millisekund enne...» põhjendas naine oma otsust. 

«See koni kukkus beebist 30 cm kaugusele ja liikuva käruga ei ole see vahemaa isegi poole sekundi küsimus. Ma olen nii kurb ja vihane ja hirmul. Lihtsalt sellepärast et keegi rumal viskas põleva suitsukoni aknast välja kardan mina oma lapse elu pärast. Seekord läks napilt mööda, aga mis siis kui...» ei taha väikelapse ema isegi mõelda. 

Oma abi juhtumi lahendamisel pakkus koheselt ka pood, kust naine oma lapsevankri soetanud oli. «Abistame, kui vajadus kahjustuse tekke tõestamiseks,» kirjutas ettevõtte esindaja postitusele alla. 

Loodetavasti on see juhtum õppetunniks kõigile, et aknast ei tohi asju lihtsalt alla visata. Olgu siis tegemist suitsukoni või mille iganes muuga!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles