AITAME! SA «Kadunud» juht Aare Rüütel palub oma parima sõbra jaoks abi

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
SA Kadunud otsingugrupid
SA Kadunud otsingugrupid Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees/ Scanpix

Sihtasutus «Kadunud» on vabatahtlikest koosnev sõltumatu organisatsioon, mis tegeleb kadunud inimeste otsimisega. Selle juht Aare Rüütel on täna ise abiotsija rollis, et oma lähedast sõpra aidata. 

Sihtasutuse juht Aare Rüütel palub ühismeedias abi oma parima sõbra, pikaajalise kolleegi ja SA «Kadunud» kaasasutaja, Peetri raviarvete tasumiseks. 

«Septembri alguses reisil olles jalutas ta Sloveenia pealinnas Ljubljanas õhtul ühes tanklas, kui päevi kestnud tavalisele peavalule tekkisid lisaks tasakaaluhäired ja uimasus, mis päädis jalatsi kaotamisega kõndimise ajal. Peeter sõidutati kiiresti esimesse haiglasse.

Kohe tehtud uuringutel selgus, et tema peas on hematoom ja vajalik on viivitamatu operatsioon. Arst kutsuti hilisel õhtutunnil kodust välja operatsioonile ja uue päeva esimeste minutitega algas minu sõbral Peetril uus elu. Tema ellujäämine on imeline.

Reisikindlustus keeldus hüvitamisest, kuna poliis, reisi algus ja eelnevad sümptomid (peavalu) mahtusid lühikesse ajavahemikku. Tööpausi tõttu polnud ka haigekassat.

Eelmisel pühapäeval sai Peeter kätte haigla arve: 7109 eurot.

Tal pole sellist raha säästetud.

SA Kadunud OPEROG staabis kogusime eelmisel nädalal Peetri haiglaarve maksmise toetuseks 920 eurot. Kahjuks üksi sellest ei piisa.

Sellepärast pöördun palvega oma kaks kuud taastuma pidava sõbra pärast teie poole, armsad inimesed.

Kes soovib aidata ja kellel see on majanduslikult võimalik, aitame palun Peetril, keda ilma heade Ljubljana Ülikooli Haigla õdede ja arstideta täna siin ei oleks, tal seda ootamatut arvet maksta.

Arve number: FI9340550012065195 (NB see on välismakse, Soome panka)

Saaja: Peeter Kaaret

Selgitus: Sloveenia haigla arve toetuseks

Saab toetada ka Peetri naise kontole Eestis: Helina Rassel EE471010022401001003 Selgitus pange palun sama.

Peeter jälgib hoolega, et saaks siin varem teada anda, kui summa hakkab täituma ja paluda mitte rohkem toetust üle kanda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles