Liis Lemsalu eesmärk on luua ausaid ja siiraid lugusid

Raadio Elmar
Copy
Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: Rauno Liivand

Tänane hommik on Liis Lemsalu jaoks tema enda sõnul väga ärev, sest võib ühe käe sõrmedel üles lugeda päevi, kui artistil uus materjal ilmub. Enne esmaesitlust raadios Elmar oli hommikuprogrammil «Ärka, kaunis maa!» võimalus Liisiga ka pisut juttu ajada. 

Tunne enne esmaesitlust on magus, sest lauljatar on värske materjaliga juba kuid salaja toimetanud ilma, et inimesed midagi teaksid. Samas on ka Liisi sõnul ka pisut valus, sest kohe-kohe on uus laul avalikult olemas ja kõik saavad midagi arvata: «Loodan, et inimesed arvavad hästi ja neile meeldib. See on ainuke asi, mida artist saab loota.» 

Teksti kirjutas Liis Lemsalu uuele loole ise ja tema sõnul võttis see pisut aega. Pealkiri «Magusvalus» võtab kokku teadmised inimsuhetest, millest laulja ja laulukirjutaja on kuulnud ja mingil määral ka ise kogenud: «Pöörasin tähelepanu suhetele, millede puhul eriti naised saavad intuitiivselt aru, et finiš on kohe ees, aga asjad ei lõpe nii kiiresti, kui võiks.» 

Kuigi võiks olla ideaalne oma lauluga kellelegi nõu anda, siis Liisil selline motiiv puudub. Tema eesmärk on kirjutada ausalt ja siiralt ning ta loodab, et see resoneerub teiste inimestega. 

Singli "Magusvalus" elutruus muusikavideos kehastab peategelase rolli ei keegi muu kui kaunis lauljatar ise. Uue kogemusena nimetab Liis Lemsalu öövõtet, mis algas kell 10 hommikul ja kestis kella 4ni öösel. Tagantjärgi meenutades arvas Liis, et talle sellised hullumeelsed päevad siiski meeldivad, sest neid ei ole liialt tihti: «Nutan ja naudin - ongi magusvalus!»

Kuula jutuajamist järele siit: 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles