Ott Leplandi lihtne nipp jää murdmiseks inimeste vahel

Raadio Elmar
Copy

Oma kõige uuemat laulu «Mina veel Sind ei tea» hommikuprogrammi «Ärka, kaunis maa!» esitlema tulnud Ott Lepland sõnas, et tema jaoks on raadio Elmar oluline ning on tähtis, et Elmaris ka tema enda loomingut kuulda saab. Nii ei peljanud ta varahommikul klaverit kaasa võtta ja pakkuda täiesti erilist live-versiooni uuest palast. 

Andekal muusikul Ott Leplandil on hea meel, et oktoobris, mis on töiselt olnud läbi aastate suhteliselt vaikne kuu, on olnud juba mõned esinemised ja neid on plaanis veelgi. Mehe kalendrist vaatab vastu täitsa korralik esinemisgraafik.

Kõige värskema laulu olemuse võtab autor ja esitaja kokku nii: «Ikka on inimeste elus perioode, kus nad rändavad oma eluteel üksinda ja ootavad teekaaslast kõrvale. Vahel endalegi ootamatult võib see kaaslane sinu ees olla või sa võid ta avastada üleöö. Nii võib tekkida dilemma, et on küll vastastikune sümpaatia, aga kumbki teist veel ei tea ega tunne.» Ennast nimetab Ott Lepland sarnasesse olukorda sattudes imelikuks inimeseks: «Kui ma olen seltskonnas, kus on inimesed, keda veel ei tunne, olen vaiksem ja tasasem ehk ei ava ennast nii suurelt ja uhkelt. Kui seltskonnas on head sõbrad, tuttavad ja pereliikmed, on lood muidugi teised.» Oti arvates on parim nipp inimeste vahel jäämurdmiseks lihtne: «Tuleb jääda iseendaks ja mitte etendada kellegi teise rolli vaid tuleks peegeldada inimestele päris ennast.»

Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Raadio Elmar

Oma valitud muusikuteel on juhtunud, et seltskonnas, kus tuju on hea ja hoog on sees, keegi ikka ütleb: «Kuule Ott, tee väike lugu ka!» Sellised avaldused Ott Leplandi ei häiri, vaid ta võtab neid pigem kui komplimenti. Kontsertidel saab artist oma tähelepanuvajaduse rahuldatud, aga kui inimestel peaks olema ükskõik, võib meel hoopis kurvemaks minna. Mehe sõnul on tema õhtused väljaskäimise perioodid jäänud aastate taha ja ta eelistab vabadel õhtutel pigem rahulikult kodus olla ning mõnd head filmi vaadata: «Kui number 3 ja 0 ette tulid, siis rahunesin maha.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles