Jaagup Tuisk võtab koos uue bändiga suuna Eesti Laulule

Raadio Elmar
Copy
Foto: Erakogu

Multitalent Jaagup Tuisk avaldas oma suvel ilmunud EP-lt «Teemantidest linn» singli «Las mängib ta», millega tutvustab oma uut bändi. Külaskäik Elmari hommikuprogrammi «Ärka, kaunis maa!» kulges väga meeleolukalt ja tuli välja, et Jaagup plaanib ka Eesti Laulul osalemist. 

Põhjus, miks Jaagup Tuisk otsustas päris oma bändi luua, peitub noormehe sõnul aastate taga: «Unistasin sellest väikesest peale ja mõtlesin, et leiaks vaid vennad, kellega seda koos teha.» Unistused täituvad ja nii ongi nüüd headest sõpradest ja andekatest tüüpidest punt koos: kitarril sõber Reimo Namm, trummidel Patrick Alexander Staak ja basskitarril Märten Lehto. Jaagup Tuisu ülesanneteks vokaal ja klahvpillid. «Kõik on noored minuvanused tüübid ja mängivad superhästi!» jagub muusikul kaaslastele vaid häid sõnu. 

Jaagup Tuisk ei teinud saladust, et osalemine Eesti Laulul on uue bändi üks esimestest väljakutsetest. Uut loomingut on sahlisse kogunenud omajagu ja nüüd tuleb see üks ja ainus võistluslugu ära tabada. 

Jaagup Tuisk raadios Elmar
Jaagup Tuisk raadios Elmar Foto: Raadio Elmar

Uus laul «Las mängib ta» on üks kolmest loost suve hakul ilmutatud lühialbumilt «Teemantidest linn».Nüüd on see saanud muusikavideo Masa käe alt ja teeb uued bändiliikmed kuulajatele ka nägupidi tuttavaks. «Las mängib ta» räägib autori sõnul lühiajalisest armumisest: «Saan aru, et neiu mängib minuga, samas mõistan, et mulle ju meeldib see, nii et las ta mängib!»

Kuula täispikkuses hommikujuttu järele siit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles