MEELEOLUKAS GALERII ⟩ Vapiano Ladies Night kostitas Tartu kaunitare oivalise toidu ja kingitustega

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy

Aastate jooksul vägagi populaarseks kujunenud üritustesari Vapiano Ladies Night lisas 6. oktoobril särtsu paljude kaunite Tartu näitsikute sügisõhtusse ning tõi fookusesse enese eest hoolitsemise enne külmade ilmade algust.

Õhtujuhiks oli sel korral armastatud Juhan Krull ning end ei hoidnud tagasi ka Vapiano, sest külaliste maitsemeeli paitas õhtu jooksul spetsiaalne erimenüü. Sel korral oli läbiv teema just iseenda eest hoolitsemine, sest kui Su keha on õnnelik, oled õnnelik ka Sina ise.

Kõrgelt hinnatud toitumisnõustaja Elis Nikolai jagas nippe, kuidas teadlik toitumine, tasakaalu leidmine ja oma keha vajaduste tundma õppimine aitavad tasakaalustada nii keha kui ka vaimu. Enesehoolitsuse nõuandeid jagas lisaks veel Apotheka Beauty - RÕÕM, kes aitas valida sügishooajaks parimaid iluvitamiine ja Babé jagas vajalikke näpunäiteid nii keha kui ka naha sügistalviseks hooldamiseks.

Särtsu ning silmailu tõi üritusele ka Sportland, kes näitas kireva moeetenduse raames uusimat sügismoodi. Tuju hoidsid üleval Triin Niitoja ja Frants Tikerpuu.

Loomulikult oli kohal ka fotograaf ning tema jäädvustused leiategi artikli küljes olevast meeleolukast galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles