Tippmoelooja kinnitab: aastad on naise rikkus!

Copy

Küpsuse triumf. Aitab noorusekultusest ja vanuse pärast ahistamisest. «Naine 40 pluss on kõige kaunim,» ütleb äsja tuliuut kollektsiooni esitlenud Eesti moelooja Oksana Tandit.

Sõda selle üle, et modellid moelaval enam haiglaselt kõhnad poleks, hakkab võiduka lõpuni jõudma. Muidugi tervise kasuks! Nüüd on ette võetud uus asi – noorusekultus. Naise parimad aastad ei lõppe kahekümnendate keskel, mis rumal jutt see on?

Aina enam moeloojaid kutsub lavale küpsemaad kaunitarid. Eesti tippdisainer Oksana Tandit seilab selle värske ja inimlikult mõistliku mõttelaine harjal – tema modellid laval ja moeseerias on neljakümnendates.

Uljas uus kollektsioon ehmatab šokiroosa ja suudlustega ning on inspireeritud maailmakuulsast sürrealistlikust moeloojast Elsa Schiaparellist.

Paljud naised just tunnevad, et neid ahistatakse vanuse pärast, ja naistelt nõutakse igavest noorust. Kas vanusel saab olla eeliseid?

Vanus annab ainult eeliseid! Naisterahva puhul – minu aastad on minu rikkus. Isegi kui see ei tundu nii, siis süvene ja näed, see on tõesti tõsi! Elukogemus annab naisele trumbid ja oskused, mida noorus kunagi ega kuidagi kompenseerida ei suuda. Noorus võib-olla loeb nendele, kelle jaoks naine on objekt. Kui naine on isiksus – siis see ei loe!

Kui naisel on aastaid, siis ta oskab ennast välja kanda, on endaga sõbraks saanud ja ei muretse enam selle pärast, mida teised arvavad. Ta oskab elada!

Aga miinuseid?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles